Del 18 al 20 de gener

OTRADANZA Da Capo

Compra entrada

Compartir

Da Capo sorgeix a partir de la retrobada artística de dos dels coreògrafs valencians més rellevants, Asun Noales i Gustavo Ramírez. Da Capo és una expressió musical italiana que significa literalment “des del cap” i equival a repetir part de la partitura o l’obra completa des del principi. La peça és un treball d’investigació estrenat l’any 2014 com a celebració dels 10 anys de la primera creació conjunta d’ambdós coreògrafs.

Asun Noales va crear la companyia OtraDanza l’any 2007, després de codirigir de 2000 fins a 2007 la companyia Patas Arriba. Ha creat nombrosos espectacles en els 11 anys de companyia, tant per a públic adult com familiar. Després de llicenciar-se a l’Institut del Teatre de Barcelona va treballar amb el Ballet Contemporani de Barcelona i amb Àngels Margarit i la seva companyia Mudances, entre d’altres. Les seves coreografies, eclèctiques i artesanals, s’han vist a nombrosos escenaris.

Direcció Asun Noales / Coreografia Asun Noales, Gustavo Ramírez Sansano / Intèrprets Asun Noales, Saray Huertas, Diana Huertas, Carmela García, Sebastián Rowinsky, Alexander Espinoza, Rosanna Freda
Producció OtraDanza / Residència CCC L’Escorxador d’Elx

Divendres 18 de gener, Dramatúrgies del Debat
Dissabte 19 de gener, Una Hora Abans de la funció, sessió d’introducció a l’espectacle amb Guillermina Coll

#OtraDanza #DaCapo

Fitxa completa

Il·luminació Juanjo Llorens / Escenografia OD / Música diversos autors / Mestres de dansa Kike Guerrero (contemporani), Carmela García (clàssic), Saray Huertas (ioga), Luís Aguilar (clàssic), Asun Noales (contemporani) / Fotografia Germán Antón / Management i distribució Amadeo Vañó – Cámara Blanca

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

Del 18 al 20 de gener

20 h (dg 18 h)

Sala MAC

16 €

Durada: 70'

Més informació

www.otradanza.es

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x