15 d'abril de 2008

Agustí Fernández – Mats Gustafsson Critical Mass

Compartir

L’ESPECTACLE

De Critical Mass s’ha dit: “El volcànic saxofonista suec Mats Gustafsson i el sofisticat pianista mallorquí Agustí Fernández, aparentement antagònics, són, segons aquesta sessió, molt compatibles. Velocitat i intensitat són les constants en un diàleg d’esbufecs, grinyols i cascades de notes a l’alçada de la millor improvisació feta a Europa” (Roger Roca, El Periódico)

FITXA ARTÍSTICA

Agustí Fernández, piano i piano preparat; Mats Gustafsson, saxos tenor i baríton
Coproducció Mercat de les Flors i Arco y Flecha

LA COMPANYIA

Agustí Fernández, director i cofundador de l’Orquestra del Caos, membre fundador i director fins el 2001 del col·lectiu IBA (Improvisadors de Barcelona), director del festival de Música Contemporània Nou Sons (del 2000 al 2006). És el primer músic de l’Estat espanyol que ha gravat pel segell ECM, on l’any 2003 va aparèixer l’àlbum Memory/Vision de l’Evan Parker Electro-Acoustic Emsemble. Membre de la Barry Guy New Orchestra. Ha tocat amb Derek Bailey, Tom Cora, Marilyn Crispell i William Parker, entre molts d’altres.

Mats Gustafsson ha tocat amb Paul Lytton, amb Günter Christmann, amb Barry Guy i amb Derek Bailey; també amb músics de Chicago com Hamid Drake, Michael Zerang i Ken Vandermark. Ha treballat molt amb artistes relacionats amb el món de la dansa (Lotta Melin, Helena Franzen, Claire Parsons), teatre (Saara Salminen-Wallin, Sven-Ake Johansson), poesia (Stig Larsson, Maria Gummesson) i pintura (Edgard Jarvis, Ann Blom). En l’actualitat segueix col·laborant amb Paal Nilssen-Love, Thurston Moore de Sonic Youth i Jim O’Rourke.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

15 d'abril de 2008

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x