18 i 19 novembre 2008

LLUIS AYET Creeegui’m

Compartir

L’ESPECTACLE

El solo creeegui’m proposa desviar la mirada del públic respecte a postures imposades per condicionaments culturals, sociològics i polítics, amb una  posada en joc d’estats físics plens de materials sonors i polimòrfics. Instal·lació sonora inspirada en sorolls de grans masses humanes, els estadis de futbol i els estats físics que provoquen, un viatge per alguns dels territoris de la democràcia. Instal·lació sonora inspirada en sorolls de grans masses humanes, els estadis de futbol i els estats físics que provoquen, un viatge per alguns dels territoris de la democràcia.

LA FIXTA ARTISTICA

Creació i interpretació Lluís Ayet

Coproducció Mercat de les Flors, Festival Montpellier Danse 2008

Amb el suport Regió Llenguadoc-Rosselló i el Centre Chorégraphique National de Montpellier Languedoc-Roussillon

LA COMPANYIA

Lluís Ayet és un coreògraf que concep la dansa sense límits ni fronteres, amb una visió oberta on deixa que el públic interpreti les seves creacions d’una manera molt personal. Resident a França des de 1983, Ayet treballa en el Centre Coreogràfic de Montpeller des de fa anys.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

18 i 19 novembre 2008

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x