26 i 27 de setembre

CIA LATAIMADA / OLGA ALVAREZ Crash

Compartir

Dins de QUE DANSI QUI VULGUIS!

Crash esdevé el col·lapse de dos cossos, de dues ànimes que es traven per fondre’s, però també per perdre’s i trencar-se. No és una història, no explica qui són, què fan ni què valen els seus protagonistes, només ens mostra un fragment, un interval en el qual els dos personatges es creuen, xoquen frontalment i s’aboquen al seu propi precipici.

Olga Álvarez s’ha format amb Anne Morin, Carles Sala, Andrew Harwood, Benoît Lachambre, Àngels Margarit, Jordi Cortés, Lipi Hernández, Alexis Eupierre i Thomas Hauert, entre d’altres. Ha estat ballarina professional des de 2002 amb les companyies Búbulus, Artur Villalba, Las Malqueridas, Didi Dorvillier i Magda Polo.

L’any 2004, juntament amb Leyre Llano, va crear la Cia. La Taimada, en residència a La Caldera, La Danseria i el Teatre Cal Bolet. Entre les seves creacions es troben LaTaimada, Kuadrilater, Silenci: projecte XXI, Estimada Ventafocs, (M)alicia i Postmalicia. Durant cinc anys ha estat directora artística del Festival Danza También, organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca.

Direcció Olga Álvarez
Coreografia Marc Fernández, Angie Mas, Olga Álvarez
Intèrprets Marc Fernández, Angie Mas
Ajudants creatius Beatriz Souza, Maribel Martínez
Música Ilia Mayer
Producció Cia. LaTaimada
Producció tècnica Censet
Producció executiva Anna Iglesias

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

26 i 27 de setembre

20:30h

Hall

Gratuït

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x