De l'11 al 13 de novembre

ÀNGELS MARGARIT / CIA MUDANCES Corol·la

Compartir

L’ESPECTACLE

Corol·la, solo de dansa estrenat l’any 1992 a la Biennale de Lyon, és una de les obres més emblemàtiques i que més ha representat Margarit; amb ella va recórrer més de trenta ciutats europees i americanes fins a l’última representació l’any 1999. Aquesta peça de dansa és considerada com el centre de la trajectòria creativa de Margarit, amb la qual l’any 1993 va rebre el Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Escèniques.

Potser Corol·la és l’obra on hi trobem més concentrada l’essència de l’Àngels Margarit, aquells trets que més han conformat el seu llenguatge tan personal: Corol·la és un impuls que ordena i desordena la memòria del meu cos, explica la coreògrafa. Aquesta peça presenta un llenguatge energètic i de traç sensual on el cercle, la corba i l’espiral són les formes essencials. El gran repte que ara proposa Margarit és portar al present aquest solo fent la transmissió a Roser López Espinosa, ballarina vinculada a la companyia, amb unes qualitats i una energia molt properes a les de la mateixa Margarit.

Citant la crítica de dansa Jann Parry del The Observer, Londres: “Es mou amb deliciosa facilitat mentre cau, rebota i gira sobre els genolls, les espatlles, els peus, tractant el terra com si fos aigua”.

FITXA ARTÍSTICA

Coreografia, direcció Àngels Margarit
Ballarina original Àngels Margarit
Ballarina Roser López Espinosa
Música Javier MasJoan SauraHamza el Dim – Kronos Quartet
Escenografia Llorenç Corbella

LA COMPANYIA

www.margarit-mudances.com

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

De l'11 al 13 de novembre

Més informació

http://www.margarit-mudances.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x