• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

ANIMAL RELIGION

Copiar

9 i 10 de març
Popup - Més informació
ESPECTACLE PASSAT
 • Més informació

  • Edat recomanada: a partir de 6 anys

   ‘UNA HORETA ABANS’ a totes les funcions

   Un espai d’acollida per a les famílies amb infants. Propostes, literatura i jocs sobre els processos de creació i els universos poètics de l’obra i creadors. Programa del Mercat de les Flors amb la col·laboració de Magdalena Garzón, artista i pedagoga de la dansa, i Oriol Corral, escenògraf.

Espectacle inclòs dins del festival Dansa Metropolitana

Copiar té mala reputació. El pensament que hi ha al voltant d’aquest acte és pejoratiu, de poca originalitat, de poques idees individuals i, per tant, de poca personalitat. I és un fet sorprenent perquè, en realitat, com a éssers socials que som, d’ençà que naixem fins que morim sempre copiem. Copiem com parlen els altres, com es mouen, com s’expressen, com es vesteixen, quines opinions tenen… En realitat, copiar és ben natural. Tots ens copiem els uns als altres i gràcies a aquest fet ens connectem, aprenem i fem aprendre i, així, la societat evoluciona. Copiar és un espectacle que convida a l’escenari un grup de nens i nenes de 8 a 10 anys. Aquest grup no ha fet cap assaig ni cap preparació abans d’entrar a escena. Juntament amb Animal Religion transiten per un espectacle juganer, emotiu i eclèctic on la única guia és la còpia. D’una còpia surt també un original.

En aquesta nova creació, els veritables intèrprets són els propis infants que, amb l’ajuda de la companyia, se sentiran partícips des del primer moment. Durant l’espectacle, Animal Religion convidarà a un grup de nens i nenes del públic, de 8 a 10 anys, a compartir el fet escènic. No serà necessari fer cap preparació ni assaig previ, la idea és donar el màxim protagonisme a l’expressió del moviment espontani i natural de l’infant. En tot moment seran acompanyats per en Quim Giron, creador i acròbata de la companyia, que estarà amb ells sobre l’escenari. Aquests infants, que voluntàriament jugaran amb Animal Religion, aniran transitant per un espectacle emotiu i eclèctic on la única guia és la còpia, la repetició inherent en els actes de l’ésser humà que juga un important paper en l’evolució de la societat.

Animal Religion és una companyia de circ interessada en la recerca de nous camins dins el circ contemporani i la interdisciplinarietat. Els seus tres eixos de treball són el circ, la llum i la música. En els seus dotze anys de carrera ha realitzat 9 espectacles de formats molt diferents, ha rebut encàrrecs del TNC, Mercat de les Flors, laSala, elPetit, Fira Tàrrega, Festival TNT i de l’Auditori de Barcelona i ha rebut diversos premis i reconeixements, a destacar el Premi Especial Ciutat de Barcelona per l’espectacle Sifonòfor l’any 2016.

Direcció Animal Religion / Circ Quim Giron / Llum Jou Serra / Música i dramatúrgia Joan Cot Ros / Text veu en off Martí Sales / Locució Berta Giraut / Escenografia Animal Religion / Construcció lumínica Cube Peak / Suport confecció escenogràfica Mariona Signes / Producció administrativa ElclimaMola / Gestió de gira Imaginart
Coproducció Mercat de les Flors i laSala Centre de Creació d’Arts Per a les Famílies – Sabadell / Amb la col·laboració Espacio Abierto Quinta de los Molinos – Madrid, CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) i Can Gassol Centre d’Arts Escèniques – Mataró / Amb el suport ICEC del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya / Agraïments Escola Marta Mata (Mataró), Escola Rocafonda (Mataró), Escola Angeleta Ferrer (Mataró), Escola Les Escomes (Sant Jaume de Llierca), Escola Sant Julià (Sabadell), Escola Can Deu (Sabadell), CEIP San Benito (Madrid) i tots aquells grups classe i famílies que ens han acompanyat durant aquest procés de creació. També volem agrair a Irene Vicente, Moon Ribas, Núria Cuyàs, Laia Gonzalez, Lluís Giron, Àngels Figuerola i Sergio Roca per el seu suport i ajuda durant la creació

 

També et pot interessar…

Altres espectacles