• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

OLGA DE SOTO

Constel·lació OLGA DE SOTO: INCORPORAR lo que queda aquí adentro en mi corazón

11 i 12 de febrer
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2022-2023

 • Durada

  1 h i 40 minuts

 • Tarifa

  18 €

 • Horari

  Dis 20 h, dg 18 h

 • Espai

Aquesta peça constitueix una deambulació per una memòria corporal feta d’empremtes, rastres i forats deixats pel temps, i és una del seves particularitats el fet d’haver estat desenvolupada al llarg d’un període de sis anys. La durada del procés va ser triada amb la finalitat de permetre que el temps posés realment a prova la memòria corporal dels seus protagonistes. L’obra resultant es compon de quatre solos acompanyats diferents, creats successivament any rere any i ensamblats de forma progressiva per formar un tot que s’ha anat desenvolupant com ho fa una planta amb el transcurs dels anys. Composta de capes, de residus acumulats pel temps, les experiències i les petjades, l’obra juga tant amb les emocions com amb els esdeveniments.

Olga de Soto es coreògrafa, ballarina i investigadora en dansa que viu a Brussel·les. Inicia el seu treball el 1992, centrat en la investigació i l’escriptura coreogràfiques, creant nombroses obres de diferent format. A principis de 2000, inicia una sèrie de projectes de creació íntimament lligats a llargs processos d’investigació i documentació, al marge de les lògiques clàssiques del modes de producció. El seu treball ha estat presentat  una vintena de països. Des de fa anys, Olga és convidada amb regularitat a intervenir en el marco acadèmic, compartint la seva metodologia d’investigació corporal i documental a universitats d’Europa, Amèrica Llatina i els Estats Units.

Espectacle creat amb Florence Augendre, Edith Christoph, Olga de Soto, Vincent Druguet, Gilles Gentner, Christophe Gualde, Pierre Gufflet, Anne Mortiaux, Sylvain Prunenec, Thibault Vancraenenbroeck / Concepte, direcció, coreografia i accions plàstiques Olga de Soto / Intèrprets Sylvain Prunenec, Olga de Soto, Edith Christoph, Florence Augendre
Producció Niels Production (Bruselas, BE) / Coproducció Les Spectacles Vivants – Centre Pompidou (París, FR); Centre Chorégraphique National de Franche-Comté (Belfort, FR) en el marco del programa « Accueil-studio » / Ministère de la Culture et de la Communication (FR); DRAC Franche-Comté Charleroi danse – Centre Chorégraphique de la Fédération Wallonie-Bruxelles; Centre André Malraux Scène Nationale (Vandoeuvre-lès-Nancy, FR); Théâtre Le Granit Scène Nationale (Belfort, FR)

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORA ABANS’ de la funció, de la mà de Roberto Fratini (dramaturg i professor de teoria de la dansa): dissabte 11 febrer

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Escena Híbrida aquí!

PRESENTACIÓ SELECCIÓ FILMS D’OLGA DE SOTO DS 11 I DG 12 DE FEBRER, SALA SG I FOYER