• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

METTE INGVARTSEN

Constel·lació Mette Ingvarsten: to come (extended)

2 i 3 febrer
ESPECTACLE PASSAT

Aquesta creació es basa en una obra anterior de 2005 de Ingvartsen per a cinc ballarines, to come. La coreògrafa ha volgut reinterpretar aquesta peça per actualitzar la reflexió sobre la política sexual, reflexionar sobre les fronteres entre l’espai privat i l’espai públic en relació amb la representació sexual. L’obra altera literalment els ordres eròtics, amb un grup de quinze intèrprets que qüestiona la noció de llibertat sexual individual centrant-se en les relacions orgiàstiques. Els cossos dels intèrprets es fusionen en una formació col·lectiva fent que les seves superfícies no es distingeixin les unes de les altres.

Mette Ingvartsen és una coreògrafa i ballarina danesa. Va començar la seva formació l’any 1999 a Amsterdam i va continuar a Brussel·les, on es va graduar a P.A.R.T.S. el 2004. Distingit pel seu caràcter híbrid, el seu treball coreogràfic fusiona la dansa amb altres disciplines, especialment les arts visuals, la tecnologia i el llenguatge. Entre 2009 i 2012, The Artificial Nature Series (que comprèn les peces Manual Focus (2003) o 50/50 de 2004), va desenvolupar un cicle de treball sobre les relacions humanes/no humanes. Per contra, la seva darrera sèrie, The Red Pieces: 69 positions (2014), 7 Pleasures (2015), to come (ampliat) i 21 pornografies (2017), se centra en la nuesa, en la sexualitat i en com el cos ha estat històricament un lloc de lluites polítiques.

Concepte i coreografia Mette Ingvartsen / Intèrprets Katja Dreyer, Bruno Freire, Bambam Frost, Ghyslaine Gau, Gemma Higginbotham, Dolores Hulan, Jacob Ingram-Dodd, Anni Koskinen, Olivier Muller, Calixto Neto, Danny Neyman, Norbert Pape, Manon Santkin, Clinton Stringer, Maia Means (subtsituint permanentment a Hagar Tenenbaum) / Substitucions Alberto Franceschini, Hanna Hedman, Elias Girod, Johanna Chemnitz / Basada en to come (2005) desenvolupada i interpretada per Mette Ingvartsen, Naiara Mendioroz Azkarate, Manon Santkin, Jefta van Dinther, Gabor Varga / Disseny il·luminació Jens Sethzman / Arrengaments musicals Adrien Gentizon / Direcció tècnica Hans Meijer / Tècnic so Filip Vilhelmsson Management companyia Ruth Collier / Producció i administració Joey Ng
Producció Great Investment / Coproducció Volksbühne (Berlin), steirischer herbst festival (Graz), NEXT festival / Kunstencentrum BUDA (Kortrijk), Festival d’Automne (Paris), Les Spectacles vivants – Centre Pompidou (Paris), Dansehallerne (Copenhagen), CCN2 – Centre chorégraphique national de Grenoble, Dansens Hus (Oslo), SPRING Performing Arts Festival (Utrecht), NEXT festival / le phénix scène nationale Valenciennes pôle européen de création / Financiada per The Flemish Authorities, The Danish Arts Council & The Flemish Community Commission (VGC)

Conversa post-funció: divendres 3 de febrer amb Francesc Ruiz (artista plàstic, historietista i pornògraf) i Quim Pujol (poeta, performer i comissari)

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Mette Ingvarsten aquí!

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Escena Híbrida aquí!