• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

METTE INGVARTSEN

Constel·lació Mette Ingvarsten: The Dancing Public

5 febrer
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2022-2023

 • Durada

  70 minuts

 • Tarifa

  16 €

 • Horari

  19 h

 • Espai

Aquesta nit és per ballar
Aquesta nit, ballarem…

 En aquest recent solo (2021) que interpreta ella mateixa, Mette Ingvartsen evoca moments col·lectius de les manies de ballar del passat quan explora l’èxtasi del moviment en una trobada social després d’una pandèmia. El seu solo fa esclatar el confinament solitari del 2020 amb una intensa barreja de moviments imparables, música incessant i un ritme accelerat de paraules i càntics. Una festa del ball, un concert de poesia parlada o un frenesí físic fins a l’esgotament, aquesta peça de forma canviant provoca preguntes: pot ser que un ball segresti i reorganitzi el corpus social del públic?, quina necessitat d’excés i de moviment té avui el nostre cos?, estem preparats per tornar a sentir-nos feliços amb la vida?

Mette Ingvartsen és una coreògrafa i ballarina danesa. Va començar la seva formació l’any 1999 a Amsterdam i va continuar a Brussel·les, on es va graduar a P.A.R.T.S. el 2004. Distingit pel seu caràcter híbrid, el seu treball coreogràfic fusiona la dansa amb altres disciplines, especialment les arts visuals, la tecnologia i el llenguatge. Entre 2009 i 2012, The Artificial Nature Series (que comprèn les peces Manual Focus (2003) o 50/50 de 2004), va desenvolupar un cicle de treball sobre les relacions humanes/no humanes. Per contra, la seva darrera sèrie, The Red Pieces: 69 positions (2014), 7 Pleasures (2015), to come (ampliat) i 21 pornografies (2017), se centra en la nuesa, en la sexualitat i en com el cos ha estat històricament un lloc de lluites polítiques.

Concepte i interpretació Mette Ingvartsen / Disseny il·luminació Minna Tiikkainen / Escenografia Mette Ingvartsen, Minna Tiikkainen / Arranjaments musicals Mette Ingvartsen, Anne van de Star / Vestuari Jennifer Defays / Dramatúrgia Bojana Cvejić / Direcció tècnica Hans Meijer / Tècnic so Anne van de Star, Filip Vilhelmsson / Management companyia Ruth Collier / Producció i administració Joey Ng / Música Affkt feat. Sutja Gutierrez, Scanner, Radio Boy, LCC, VII Circle, Kangding Ray, Paula Temple, Ron Morelli, Valanx, Anne van de Star
Producció Great Investment vzw / Recolzada per Fondation d’entreprise Hermès en el marc del programa New Settings, Bikubenfonden / Coproducció PACT Zollverein (Essen), Kaaitheater (Brussel·les), Festival d’Automne (Paris), Tanzquartier (Viena), SPRING Performing Arts Festival (Utrecht), Kunstencentrum Vooruit (Ghent), Les Hivernalles (Avinyó), Charleroi danse centre chorégraphique de Wallonie –Brussel·les, NEXT festival, Dansens Hus Oslo / Amb el suport Kunstencentrum Buda (Kortrijk) / Finançada per The Flemish Authorities, The Danish Arts Council & The Flemish Community Commission (VGC)

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Mette Ingvarsten aquí!