3 i 4 d'abril

MAGUY MARIN amb David Mambouche i Benjamin Lebreton Constel·lació LIA RODRIGUES: Singspiele

compra entrada

Compartir

Aquest treball està inspirat en una cita de Robert Antelme sobre la necessitat de tot ésser humà de ser reconegut. Un home sol a escena mostra els rostres de diferents persones en un intent  d’apropar-s’hi, uns rostres amb una història particular. Maguy Marin ens ofereix una bonica reflexió sobre la condició humana i les fronteres entre un mateix i els altres.

Maguy Marin és una de les coreògrafes franceses amb una trajectòria més rellevant, amb més de 40 obres. La seva companyia, creada l’any 1978, es va constituir com a Centre Coreogràfic de Créteil el 1990. L’any 1998 es va traslladar amb el seu grup i es va transformar en l’actual Centre Coreogràfic Nacional de Rillieux-la-Pape, on va fer una intensa tasca social apropant la dansa a col·lectius desfavorits. Posteriorment, la companyia es va instal·lar a Sainte-Foi-lès-Lyon, on va posar en marxa un nou projecte: ramdam, un centre d’art.

Concepte Maguy Marin / Intèrpret David Mambouch / Escenografia Benjamin Lebreton Coproducció Théâtre Garonne (Toulouse), Daejeon Arts Center (Daejeon, Corea), Latitudes prod (Lille), Marseille Objectif danse, Compagnie Maguy Marin (Toulouse), Ad Hoc (Lió), extrapole (Paris) / Agraïments Mix’ art Myrys i L’Usine, Tournefeuille (Toulouse)

Aquest espectacle forma part de la CONSTEL·LACIÓ LIA RODRIGUES

PACK CONSTEL·LACIÓ LIA RODRIGUES: descompte del 40% per a mínim 2 espectacles de la constel·lació.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x