Conferencia dins del Hop Evolucions al Mercat de les Flors

25 d'abril

HOPEVOLUCIONS Xerrada ballada: TRANSMISSIONS (espectacle obert al públic)

Compartir

TRANSMISSIONS: UNA PANORÀMICA HISTÒRICA DE LA INNOVACIÓ EN LES DANSES URBANES

Un recorregut per l’evolució de les danses urbanes des dels seus orígens fins a l’actualitat, parant especial atenció als seus vincles amb la cultura popular, l’evolució de la música moderna i les interrelacions entre aquestes danses i altres disciplines artístiques com la dansa contemporània.

El format serà de conferència a duo, combinant la paraula i el moviment i utilitzant material audiovisual per il·lustrar el discurs i ballarins que exemplificaran els diferents estils analitzats.

L’objectiu és ampliar i recompondre la història de les danses urbanes i també situar-les en la conjuntura actual de la creació contemporània, mostrant como aquestes poden incidir, intercanviar o compartir coneixements amb la resta de llenguatges de la dansa contemporània.

El caràcter d’aquesta conferència performàntica pretén ser divulgatiu, lúdic i d’interès tant per a la comunitat de la dansa com per al públic general.

Coordinen Guille Vidal-Ribas, Javi Casado
Ballarins Izaskun Ortega, Ruth Prim, Kidskillz, Akness

Dj Surmah

 

© de la foto: Llorenç Conejo


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

25 d'abril

18.30h

Sala PB

3€

Durada: 1 h

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x