24 de novembre

EL CANAL – CENTRE D’ARTS ESCÈNIQUES SALT / GIRONA Concert per a Nadons

Compra entrada

Compartir

DINS EL FESTIVAL EL MÉS PETIT DE TOT. Espectacle per a nens i nenes de 0 a 5 anys

L’ESPECTACLE

Basat en el prestigiós treball del músic i pedagog Paulo Lameiro, ideòleg del projecte portuguès Concertos para bebés, aquests Concert per a Nadons són concerts on els infants fins a 3 anys són convidats a escoltar música. No es tracta de teatre musical, ni és una història o un conte que es desenvolupa. En aquesta proposta es busca el gaudi de la música compartida entre nadons i intèrprets, pares, mares i germans, avis i amics. Cada concert és una experiència d’intercanvi i complicitat on el descobriment de la música en viu i el silenci creen moments intensos i sorprenents.

EL PROJECTE

El projecte l’està desenvolupant El Canal – Centre d’Arts Escèniques Salt/Girona i té l’objectiu de crear un grup artístic català a partir d’aquest treball. La fórmula per crear aquesta companyia és la residència creativa amb un grup d’uns 25 músics basada en tallers teòrics i pràctics.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

24 de novembre

11h, 12h i 18h

Sala PB

Preu 8 € (mateix preu per a adults i per a nens). Tarifa E

Durada: 45 minuts

Més informació

Web d’El Canal

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x