Con Carmen Amaya en la memoria

23 de març

Con Carmen Amaya en la memoria

Compra entrada

Compartir

Amb motiu del centenari del naixement de Carmen Amaya i 50 aniversari de la seva mort a Begur, l’Academia de las Artes y Ciencias del Flamenco, amb el patrocini de la Fundació Tablao Cordobés, el suport i col·laboració de d’Institut Català de les Empreses Culturals, i el de la Subdirecció General de Promoció d’Indústries Culturals i Mecenatge del Ministerio de Educación, Cultura y Deportes, presenta l’espectacle “Con Carmen Amaya en la memoria”, una producció que compleix un dels seus objectius fundacionals: la recreació, per al seu homenatge, d’aquelles singulars personalitats, artistes creadors, que van anar construint l’arquitectura històrica del nostre art.

En el ball és sens dubte Carmen Amaya una de les seves més vibrants i personals intèrprets, creadora d’una estètica racial, rítmica, plena de perfils i matisos, que recreen en aquesta versió tres joves bailaoras de gran prestigi i personalitat: Pastora Galván, Karime Amaya i Gema Moneo, inspirades en aquesta font històrica d’art que és el ball de Carmen Amaya.

Acompanyades per un elenc de luxe en el que tots són solistes: al cant Antonio Villar, Manuel Tañé, El Coco i Cristian Guerrero, al costat dels guitarristes David Cerreduela, Israel Cerreduela, i amb la col·laboració de la cantaora trianera La Tana i el bailaor José Maya.

Aquest espectacle ha estat inclòs a l’agenda de la Comissió del “Any Carmen Amaya” de la Conselleria de Cultura de la de la Generalitat de Catalunya

Espectacle creat amb motiu del Centenari del naixement de Carmen Amaya.

Organitzat per l’Academia de las Artes y Ciencias del Flamenco.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

23 de març

18h

Sala OM

20€

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x