• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

ROSER LÓPEZ ESPINOSA

Cometa (espectacle a l’escola)

5, 8 i 9 de novembre | 18, 20, 24, 25 i 26 de gener
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2021-2022

 • Durada

  45' (possibilitat de fer un taller després de l'espectacle)

 • Horari

  Horaris a convenir amb l'escola

Recomanat de 8 a 10 anys

Un espectacle estrenat a escoles de zones rurals d’Stralsund (Alemanya) el juny de 2021 i desenvolupat conjuntament amb el Vorpommern tanzt an. Una aventura galàctica per redescobrir i meravellar-nos amb la força de la gravetat, les possibilitats del moviment i l’empatia, amb la geometria, el joc i la velocitat de la llum i també amb l’univers, la imaginació i els viatges interestel·lars. I, sobretot, és una festa per celebrar que ens hem trobat!

Formada a la MTD d’Amsterdam, Roser López Espinosa ha treballat amb coreògrafs com Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Pere Faura o Iago Pericot. El seu treball com a creadora li ha valgut el reconeixement amb diversos premis i és regularment present a escenaris internacionals amb peces com Lowland, Novembre o Hand to hand. A la temporada 2017-18 vam poder veure L’estol per a la Producció Nacional de Dansa i al 2019 va estrenar Trama. Coreògrafa invitada per companyies internacionals com Conny Jansen Danst (Holanda) i Skånes Dansteater (Suècia), també col·labora amb companyies de circ, com Circ Pànic i Cie XY (França).

Concepte i coreografia Roser López Espinosa / Creat amb i interpretat per Nora Baylach / Música original Mark Drillich / Vestuari Åsa Gjerstad / Dramatúrgia Katarina Pejović / Disseny de l’espai escènic Roser López Espinosa / Il·lustracions Daniel Bennett, Christian Klette / Disseny d’il·luminació (versió sala) Joana Serra / Tècnics Sergio Roca Saiz, Anna Boix Álvarez / Tècnic a les escoles d’Alemanya Viktoria Kohalmi / Projecte educatiu Perform[d]ance team | Producció executiva a Alemanya Dörte Wolter / Tanzregion Vorpommern / Producció executiva Mireia Gràcia Bell-lloch / Management Dörte Wolter / Mireia Gràcia Bell-lloch / Foto Şafak Velioğlu
Coproducció Vorpommern tanzt an (Stralsund, Alemanya), Lowland (Barcelona) / Creat en residència a Perform[d]ance (Stralsund, Alemanya) i La Caldera – Centre de creació de dansa i arts escèniques contemporànies (Barcelona) / Amb el suport de Mercat de les Flors (Barcelona), La Sala (Sabadell) i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’INAEM.

Vorpommern tanzt an és un projecte de l’associació “Tanzregion Vorpommern eV”, finançat per TANZPAKT Stadt-Land-Bund amb el suport del comissari del govern federal alemany de Cultura i Mitjans de Comunicació, així com del programa Neustart Kultur i el ministeri d’educació, ciència i cultura Mecklenburg-Vorpommern, Vorpommern-Fonds i la ciutat hanseàtica de Stralsund.