JOSEF NADJ Comedia Tempio

Compartir

L’ESPECTACLE

Comedia Tempio està interpretada per deu performers, inclòs el mateix Josef Nadj; recreant una estètica semblant a les pel·lícules del cinema mud, l’obra es mou entre dosis d’humor i moviments exquisits, amb una escenografia delirant a l’interior d’una casa amb portes i finestres falses, cadires, taules i barrets que donen peu a situacions còmiques, explosions acrobàtiques dins d’un món surrealista on l’escenari cobra vida pròpi

LA FITXA ARTISTICA

Coproducció Centre Choréographique National d’Orléans, Théâtre de la Ville – París, Festival d’Automne – París, Hebbel Theater – Berlín, Les Gémeaux-Sceaus-Scène Nationale, amb la participació d’Alpha-FNAC.

LA COMPANYIA

Josef Nadj, coreògraf i director del Centre Coreogràfic Nacional d’Orléans des de 1995, va crear Comedia Tempio l’any 1990. Es tracta d’una performance de teatre-dansa per a a deu ballarins com a homenatge al treball i la vida de Geza Csath, escriptor, crític d’art i psiquiatra húngar de finals del segle XIX que va idear una peça teatral en la que els únics llenguatges existents havien de ser la música i el moviment. Csath va morir als 32 anys després de diferents intents de suicidi i d’una vida plena de desequilibris emocionals i mentals. Josef Nadj és, actualment, director del Festival d’Avinyó.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x