Pocket Club Colleen

Compartir

L’ESPECTACLE

La francesa Cécile Schott (més coneguda com Colleen) va irrompre en el panorama europeu construïnt música amb fragments d’àudio del més variat origen, donant lloc a un treball situat entre la indietrónica i un pop de caràcter oníric. Actualment opta per una instrumentació acústica, a base de guitarres, piano, joguines i, fins i tot, instruments del segle XIX, acostant-se al folk acústic, marcat sempre pel minimalisme.

S’ha convertit en una de les més fermes representants de la nova electroacústica, la que expressa la visió més amable, accessible i lúdica. Cecile Schott ha esdevingut, amb només dos discos, en la més potent realitat d’un post-rock electrònic, que The Durutti Column i Fennesz han definit com ningú. Colleen i el seu violoncel, al Pocket Club.

LA FITXA ARTISTICA

info www.pocketbcn.com

Coproducció Mercat de les Flors i Pocket Club
Patrocina San Miguel

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Més informació

http://www.pocketbcn.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x