CIUTAT FLAMENCO - increpacion danza

23 de maig

INCREPACIÓN DANZA CIUTAT FLAMENCO – XXi

Compra entrada

Compartir

Estrena

Quan tot ha desaparegut, quan els companys de camí han parat el viatge fa temps, quan les condicions ens diuen que hauríem de parar, què ens mou a seguir endavant, a arrencar de nou, a tibar o deixar-nos portar cap a aquella llum que veiem a l’horitzó?

Un homenatge a qui va cap endavant, a qui lluita, perquè si algú fa molts anys no hagués decidit sortir de casa, posar-se les sabates i agafar l’abric avui tots nosaltres no estariem aquí. XXi  mostra l’essència del flamenco com art del carrer, un art que necessita només un terra i unes bones sabates per aparèixer en els llocs més inhòspits i llunyans; una dansa que és com caminar, que vol continuar i anar endavant.

Increpación Danza va néixer el 1993 de la mà de Montse Sánchez i Ramón Baeza. En aquests vint-i-un anys, la companyia ha treballat amb la voluntat d’unir el flamenco i la dansa espanyola amb els paràmetres estètics i coreogràfics de la dansa contemporània actual. Fins ara, ha creat més d’una desena d’espectacles de gran format i ha col·laborat amb diverses companyies i institucions europees.

Montse Sánchez, dansa

Direcció: Roberto Romei
Coreografia: Montse Sánchez
Assistent de coreografia: Ramón Baeza
Assessoria artística: Juan Carlos Lérida
Producció: Increpación Danza

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

23 de maig

20h

Sala PB

12€

Durada: 75' aprox

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x