CIUTAT FLAMENCO - increpacion danza

23 de maig

INCREPACIÓN DANZA CIUTAT FLAMENCO – XXi

Compartir

Estrena

Quan tot ha desaparegut, quan els companys de camí han parat el viatge fa temps, quan les condicions ens diuen que hauríem de parar, què ens mou a seguir endavant, a arrencar de nou, a tibar o deixar-nos portar cap a aquella llum que veiem a l’horitzó?

Un homenatge a qui va cap endavant, a qui lluita, perquè si algú fa molts anys no hagués decidit sortir de casa, posar-se les sabates i agafar l’abric avui tots nosaltres no estariem aquí. XXi  mostra l’essència del flamenco com art del carrer, un art que necessita només un terra i unes bones sabates per aparèixer en els llocs més inhòspits i llunyans; una dansa que és com caminar, que vol continuar i anar endavant.

Increpación Danza va néixer el 1993 de la mà de Montse Sánchez i Ramón Baeza. En aquests vint-i-un anys, la companyia ha treballat amb la voluntat d’unir el flamenco i la dansa espanyola amb els paràmetres estètics i coreogràfics de la dansa contemporània actual. Fins ara, ha creat més d’una desena d’espectacles de gran format i ha col·laborat amb diverses companyies i institucions europees.

Montse Sánchez, dansa

Direcció: Roberto Romei
Coreografia: Montse Sánchez
Assistent de coreografia: Ramón Baeza
Assessoria artística: Juan Carlos Lérida
Producció: Increpación Danza

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

23 de maig

20h

Sala PB

12€

Durada: 75' aprox

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x