24 de maig

SOL PICÓ CIA. DE DANSA CIUTAT FLAMENCO – La piel del huevo te lo da

Compra entrada

Compartir

Amb CANDELA PEÑA i LA SHICA

Sol Picó, Candela Peña i La Shica treballen conjuntament en aquesta peça per aprofundir en el paper de la dona a la societat actual. Es preguntaran, a través de la ironia, per què en temps de correcció política, on es recorda constantment a les dones occidentals que hi ha igualtat d’oportunitats, encara és necessari tornar a obrir camins ja recorreguts. Les tres artistes s’intercanviaran els papers i, acompanyades de música en directe, amb la percussió de Dani Tejedor i el contrabaix de Bernat Guardia, s’interrelacionaran, es buscaran, es trobaran. Des del flamenco, món del qual no són alienes encara que tampoc expertes, s’endinsaran en l’univers del femení.

Sol Picó és una companyia professional de dansa contemporània creada el 1994 per la ballarina i coreògrafa Sol Picó (Alcoi, Alacant). Des del principi, el treball de la companyia s’inscriu en una línia de mestissatge on hi interactuen diferents gèneres. Sol Picó construeix ponts entre mons antagònics, fent quallar elements aparentment irreconciliables: el flamenco ballat amb puntes, els seus vestuaris guerrers vetllant arquetips femenins o el volum de les seves escenografies cohabitant amb l’orgànic de la seva feina.

Candela Peña, La Shica i Sol Picó, intèrprets
Dani Tejedor, percussió
Bernat Guardia, contrabaix

Fotografia Rojobarcelona

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

24 de maig

20h

Sala PB

12€

Durada: 75' aprox

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x