• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

JOSE MANUEL ÁLVAREZ

CIUTAT FLAMENCO 2017: D-Structures

dissabte 20 de maig
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2016-2017

 • Tarifa

  Gratuït

 • Horari

  19:30 h

Una obra d’art es desfà sobre l’escenari impulsada pel ritme. Un bailaor desafia la mètrica i a si mateix. Un conqueridor de so repta els elements que el rodegen a perdre el seu significat. El cos és percussor i instrument de percussió. La peça evoluciona. Els elements canvien de significat. Són vius! D-Structures és un diàleg constant entre el rigor propi del flamenco i la voluntat de veure’l evolucionar.

José Manuel Álvarez (bailaor) ha treballat amb directors com Rafael Estévez, Rubén Olmo, Javier Latorre, Juan Carlos Lérida o Pepe Gamboa. Actualment forma part de la companyia Marco Flores participant als espectacles Laberíntica i Entrar al juego. Jose Manuel Álvarez ha estat bailaor i artista convidat a festivals nacionals i internacionals com el Festival de Jerez, la Biennal de Màlaga o el Ciutat Flamenco. Ha estat director artístic del tablao Flamenco Ramblas de Barcelona. Com a docent, imparteix classe de nivell professional a La Capitana i a l’Institut del Teatre i també fa masterclasses per tot el món. Des de 2014 explora la seva faceta com a creador amb Solo Con, Ángulo Muerto i Hostal Pascual.

Lucas Balbo (percussionista o conqueridor de sons) va començar el seu camí a la percussió com a autodidacta i després va rebre coneixements, consells i vivències de cajón flamenco de la mà d’Israel Suarez ‘Piraña’, Lucky Losada, Isaac Vigueras i Sergio Martínez; afroperuà amb Huber Reyes; afro-cubà amb Julio Morales i Afro amb Cheik Gueye.

Com a músic percussionista ha treballat amb primeres figures del flamenco com La Farruca, Eva La Yerbabuena, Marco Flores, Karime Amaya, Grupo Babel o Montse Cortés. Treballa habitualment als tablaos de Barcelona, ciutat on resideix. Des de 2014 manté una estreta col·laboració a les produccions de Jose Manuel Álvarez: Solo Con, D-Structures i Hostal Pascual.

Ball Jose Manuel Álvarez / Percussió Lucas Balbo / Direcció Jose Manuel Álvarez / Concepte Jose Manuel Álvarez i Marta Piñol / Producció Flamenco Projects