dissabte 21 de maig

UCHI i PATRICIA CABALLERO CIUTAT FLAMENCO 2016: Manomá

compra entrades

Compartir

La sala Pina Bausch del Mercat de les Flors es converteix en laboratori, un espai per a l’experimentació, un punt de trobada on artistes consolidats o joves poden exposar les seves idees més recents. Territori fràgil on un públic respectuós pot tenir el privilegi únic i irrepetible de transitar per camins altament sensibles.

Direcció Balbina Parra i Patricia Caballero/ Interpretació Uchi i Patricia Caballero / Acompanyament artístic Israel Galván / Producció  A Negro Producciones

UCHI
Uchi pertany a una de les famílies d’artistes més emblemàtiques del sevillà barri de Triana, la del Titi. És a Triana i en el si de la seva família on pren contacte amb el baile, i durant la seva joventut forma part dels quadres flamencos més importants. Retirada dels escenaris durant un període important de temps, va tornar el 2010 per interpretar un dels personatges de La Casa de Bernarda Alba de la Companyia TNT Atalaya dirigida per Pepa Gamboa.

Lo Real/Le Réel/The Real d’Israel Galván, que va estar en gira entre desembre de 2012 i setembre de 2015, va suposar per a Uchi la seva tornada als espectacles flamencos.

PATRICIA CABALLERO

“Vaig néixer a Chiclana de la Frontera el 8 març de 1987 i aquesta és una de les versions del meu currículum:

Mentre em triturava el cos com a esportista (primer mediocre entusiasmada i després d’elit frustrada), vaig passar per un col·legi de monges, després de cures, després d’arts plàstiques, de dansa, de coreografia … molts col·legis. Ara sense escola, segueixo estudiant el cos i les seves mogudes, la gent, les religions, les relacions, les percepcions, les tradicions, la física, la botànica, els números, el temps, la geometria, la música i tot el que aconsegueixo enxampar d’aquest univers sencer que no és ni un 0,00000000000000000000000000000000000000001%.

Per allargar una mica això i així semblar una persona encara més íntegra, diguem que també em dedico (a part de viure la vida i explorar-la), a ballar, a cantar, a pensar (al meu pesar), a fer documentals escènics, objectes dansaires , laboratoris de moviment… i ofereixo a qui s’aventura uns viatges aquàtics meravellosos. Crear i criar, a la vegada… sí, sí, una marassa! Ah, i de vegades faig d’assistent, de directora o d’escriptora fantasma per a algunes persones.”

Patricia Caballero

Desde el 2014 Patricia Caballero trabaja de la mano del bailaor Israel Galván. Estos son los títulos de algunas de sus creaciones: Barrunto, 2015; Lo raro es que estemos vivos, 2012; Aquí gloria y después paz, 2011; Chronoscopio, 2010; Simulacro de simulacros, 2008; Cómo congelar fantasmas, 2008; 50 hz, 2006.

Per més informació www.ciutatflamenco.com

 

Fragment obra anterior : “Aquí gloria y después paz” de PATRICIA CABALLERO

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

dissabte 21 de maig

20 h

Sala PB

12 €

Més informació

Més info

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x