Made in Jerez- espectacle de David Lagos amb Mercedes Ruiz dins del festival Ciutat Flamenco 2015 - Mercat de les Flors, Dansa i Moviment

Divendres, 22 de maig

DAVID LAGOS amb Mercedes Ruiz CIUTAT FLAMENCO 2015: Made in Jerez

Compartir

Un homenatge a Jerez no només al cante, sinó també als seus carrers, als seus costums, a la seva història, al seu passat i als seus intèrprets i estils més significatius. Un espectacle 100% de Jerez. Un viatge al passat de la ciutat a través del flamenco. El baile, la guitarra i, en especial, el cante. Basant-se en el disc Mi retoque al cante jerezano, David Lagos es presenta al Ciutat Flamenco rodejat d’un elenc artístic format per Mercedes Ruiz al baile, Perico Navarro a la percussió, Santiago Lara a la guitarra i Melchora Ortega i Londro al cante.

Nascut al si d’una família amb antecedents de cantaors, David Lagos va viatjar a Japó molt jove per treballar professionalment com a cantaor. El 1997 va entrar a formar part de la companyia de Cristina Hoyos per participar al seu espectacle Arsa y toma, amb el qual va fer actuacions per Europa, Amèrica del Nord i Llatinoamèrica. El 2005 es va incorporar a la companyia d’Israel Galván, amb qui va aconseguir grans èxits professionals. Quatre anys més tard va publicar El espejo en que me miro, el seu primer treball discogràfic en solitari, i el febrer de 2014 va presentar el seu segon àlbum, Mi retoque al cante jerezano. Entre els seus reconeixements, destaca el premi de la Lámpara Minera del Festival de Cante de las Minas de La Unión 2014.

Cante David Lagos
Guitarra Santiago Lara
Percussió Perico Navarro
Baile Mercedes Ruiz, Diego de la Margara
Cante Melchora Ortega i Londro
So José Amosa
Il·luminació Marcos Serna
Distribució artenautas.info


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

Divendres, 22 de maig

21.30h

Sala MAC

25€

Durada: 1h 30'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x