Improvisación - espectacle de Albert Quesada dins del festival Ciutat Flamenco 2015 - Mercat de les Flors, Dansa i Moviment

Dissabte, 23 de maig

SALAO, ALBERT QUESADA i ZOLTÁN VAKULYA CIUTAT FLAMENCO 2015: Improvisación

Compartir

A aquesta Improvisación, Albert Quesada investiga sobre la complexitat rítmica, el detall coreogràfic i l’alliberació emotiva que es produeix en un tablao flamenco. A través de la dansa, l’artista català se centra en la connexió i la comunicació que aquest aconsegueix amb el públic. Una connexió que, per a l’artista, és “magnètica i irresistiblement fascinant”.

En aquesta ocasió, l’artista comptarà amb Zoltán Vakulya al baile i el cantaor José Antonio Martín ‘Salao’ com a artista convidat. Improvisación s’emmarca dins la investigació i el projecte Flamenco/Undostresundos, que s’estrenarà la tardor de 2015.

Després d’estudiar Filosofia i Enginyeria Multimèdia a Barcelona, Albert Quesada es va traslladar a l’estranger per a formar-se a la Hogeschool voor de Kunsten d’Amsterdam i a l’escola PARTS de Brussel·les. Posteriorment va impartir cursos i tallers a diferents punts de Bèlgica, Àustria, la Índia i Estats Units i va treballar amb la companyia ZOO-Thomas Hauert. També va treballar amb Benjamin Vandewalle, i va protagonitzar Solo on Bach & Glenn, reeixida obra que actualment encara segueix en gira. Quesada compagina les actuacions en escena amb les de videodansa que, com altres dels seus projectes, s’han exhibit internacionalment. El seu treball se centra en l’exploració de modes i ritus d’espectacles i la seva relació amb l’espectador. En particular, el seu treball s’ha convertit en un estudi de la música com a portadora de sentit.

Baile Albert Quesada y Zoltán Vakulya
Cante artista invitado José Antonio Martín ‘Salao’ 


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

Dissabte, 23 de maig

21:00h

Hall

Gratuïta

Durada: 30'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x