CIUTAT FLAMENCO - esperanza fernandez

23 de maig

ESPERANZA FERNÁNDEZ (amb la col·laboració especial de Pastora Galván) CIUTAT FLAMENCO – Mi voz en tu palabra

Compra entrada

Compartir

Un espectacle escènic basat en les poesies i la prosa de José Saramago

 

Estrena a Catalunya

L’obra literària en prosa de José Saramago ha estat àmpliament divulgada i coneguda pràcticament a tot el món. Per contra, no ha passat el mateix amb l’obra poètica. Mi voz en tu palabra és, doncs, la via per divulgar el més àmpliament possible aquesta faceta no tan coneguda.

L’obra de José Saramago, com a símbol i manifestació sociocultural d’un poble, fa temps que va creuar les fronteres portugueses, que la van engendrar per convertir-se en un vehicle expressiu de les inquietuds i esperances d’una gran part de la humanitat. La seva grandesa literària va ser reconeguda amb el Premi Nobel de Literatura el 1998, atorgat per l’Acadèmia sueca. A aquest guardó, s’hi sumen nombrosos reconeixements pel seu compromís des de la humilitat, amb els valors de la justícia, la solidaritat i l’amor a la humanitat. (Juan Blanco)

Esperanza Fernández és una de les millors veus actuals del flamenco, que ja ha trobat en ella una de les seves inqüestionables figures. La seva veu rica en matisos i la gran elegància li permeten obrir-se pas als camins més tradicionals del flamenco i també a altres experiències properes a la fusió, al mestissatge musical i al món clàssic, interpretant La Vida Breve, El Amor Brujo i Siete Canciones Españolas, i participant en la recuperació de l’òpera Margot, de Joaquín Turina (Teatre de la Maestranza de Sevilla, 1999). Juntament amb Enrique Morente, va protagonitzar l’espectacle A Oscuras, que va constituir un dels majors èxits de la VII Biennal d’Art Flamenco, celebrada al Teatre de la Maestranza de Sevilla el 1994.

Esperanza Fernández, cante
Miguel Ángel Cortés, guitarra
Eduardo Trassierra, guitarra
Jorge  Pérez ‘El Cubano’, percussió, palmas i cors
José Fernández, percussió, palmas i cors

Amb la col·laboració de:
Pastora Galván, baile
Direcció musical: David Peña Dorantes
Música: Dorantes, Luis Pastor, José Miguel Évora i Esperanza Fernández
Guió escènic i selecció literària: Juan Blanco
Producció i distribució: Trini Gutiérrez / Intercambio de Cultura y Arte

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

23 de maig

21.30h

Sala MAC

25€

Durada: 75' aprox

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x