• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

MOVEDBYMATTER & COLLECTIF MALUNÉS

CIRC D’ARA MATEIX: BITBYBIT

3, 4 i 5 de maig
ESPECTACLE PASSAT

A BITBYBIT, la seva primera producció conjunta, Kasper de MOVEDBYMATTER i els germans Bruyninckx treballen la tècnica clàssica de circ anomenada mandíbules d’acer. Sota la direcció rica i imaginativa de Kasper, els dos germans deixen embadalits els espectadors amb una tècnica de circ particular que fa que la seguretat de cadascun d’ells depengui de l’altre. És la culminació d’un any de recerca artística i d’entrenament físic; per a ells, però, també representa la culminació d’haver dedicat tota una vida a compartir penes i alegries.

Aquest espectacle tindrà lloc a la carpa que se situarà a la plaça Margarida Xirgu durant els dies del cicle del Circ d’Ara Mateix.

MOVEDBYMATTER és una organització artística interdisciplinària dirigida per l’artista de performance Kasper Vandenberghe. Per a cada projecte, es parteix d’una recerca desinhibida de la relació entre el performer, el públic i la matèria. Els germans Simon i Vincent Bruyninckx formen part del Collectif Malunés, col·lectiu de circ contemporani franco-belga format a Bèlgica per acròbates, cantants, trapezistes, traginers… Des de la seva formació el 2019 no han deixat de créixer i de girar per Europa.

Concepte Simon Bruyninckx, Vincent Bruyninckx, Kasper Vandenberghe / Performance Simon Bruyninckx, Vincent Bruyninckx / Direcció Kasper Vandenberghe / Dramatúrgia Matthias Velle / Director intern Leon Rogissart / Música Dijf Sanders / Vestuari Johanna Trudzinski / Mirada externa coreografia Esse Vanderbruggen / Il·luminació Olivier Duris, Benjamin Eugène / So Anthony Caruana, Sofia Zaïdi / Administració Eugenie Fraigneau, Ellia Larès / Difusió Emma Ketels (je buro)
Producció MOVEDBYMATTER & Collectif Malunés / Coproducció CIRKLABO/30CC, C – TAKT, Miramiro, KAAP, PERPLX, Perpodium, Theater op de Markt – Dommelhof, workspacebrussels / Residències workspacebrussels, Miramiro, CAMPO, PERPLX, Theater op de Markt – Dommelhof / Amb el suport De Vlaamse overheid & De Stad Gent en de taxshelter van de Belgische federale overheid