del 17 al 19 d'abril

JOAN CATALÀ Circ d’Ara Mateix: 5.100 m/s (Site-especific)

compra entrada

 

Compartir

Per a tots els públics a partir de 7 anys.

PACK CIRC D’ARA MATEIX: descompte del 40% per a mínim 2 espectacles del cicle.

En aquesta peça conviuen el circ, la música, la dansa, el gest i el teatre d’objectes. Amb la intenció d’evocar la feina de l’artesà, 5.100 gira entorn del ferro com a matèria primera. Joan Català estableix un diàleg amb els objectes, essencials en el seu treball.

Idea original Joan Català / Mirada externa Moviment i Coreografia Iris Heitzinger / Mirada externa Jordi Casanoves / Ajuda en l’escriptura i dramatúrgia Pablo Carratalá / Creació i intèrprets  Joan Català Carrasco, Cecilia Colacrai, Sergio Gonzàlez, José Luís Redondo, Nathalie Remadi,  Natxo Montero / Composició musical i intèrprets musicals Miquel Vich i Rubén Martinez Orio (Frames percussion) / Coproducció Mercat de les Flors, Festival Grec / Amb el suport Auditori de Barcelona, Fira Tàrrega, OCIC, Can Gasol-Cultura Mataró, CIRCA- Auch, Ca L’Estruch, Konvent.0

Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

del 17 al 19 d'abril

20 h (dg 18 h)

Sala MAC

16 €

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x