16 i 17 d’abril de 2011

CIE NATHALIE CORNILLE Chouz

Compartir

Totes les sabates del món…

L’ESPECTACLE

Chouz és un espectacle de dansa amb objectes que convida també al cinema d’animació i al teatre. Creat per a espectadors de totes les edats a partir de 2 anys, Chouz juga amb les sabates, envoltant-se d’una música on l’òpera flirteja amb el jazz. La peça va ser estrenada a Espanya al festival Teatralia 2009. Nathalie Cornille va crear la seva companyia l’any 2000 a Lille (França) després de formar-se en dansa i teatre. Chouz és la seva vuitena creació com a autora i coreògrafa. Durant aquests anys ha creat un repertori d’espectacles per a tots els públics on conviuen dansa, música, teatre i arts plàstiques.

FITXA ARTÍSTICA

Idea, creació, coreografia i direcció Nathalie Cornille / Interpretació Nathalie Cornille / Escenografia i disseny il·luminació Eric Blondeau / Creació sonora Stéphane Zuliani / Animació vídeo Jêrome Cornille / Vestuari Nell C. / Músiques Kenny Burrell, Tchaïkovski, The Mills Brothers, Marylin Monroe, Yma Sumac / Sabates de claqué J.P. Douteruingne


Producció 
CNC DANSE / Coproducció Espace G Brassens – St Martin Boulogne 62, Culture Commune, Scène Nationale du bassin minier du Pas de Calais, Tréteaux Jeune Public – Ville de Tourcoing 59

LA COMPANYIA

Nathalie Cornille va crear la seva companyia l’any 2000 a Lille (França) després de formar-se en dansa i teatre. Chouz és la seva vuitena creació com a autora i coreògrafa. Durant aquests anys ha creat un repertori d’espectacles per a tots els públics on conviuen dansa, música, teatre i arts plàstiques.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

16 i 17 d’abril de 2011

Sala PB

Tarifa F. De 5 a 8 €

Més informació

Web de la companyia

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x