El 2 i el 3 d’octubre de 2010

CobosMika COMPANY & Russell Maliphant Choice / Afterlight

Compartir

L’ESPECTACLE

Russell Maliphant Company presenta el nou espectacle AfterLight, juntament amb la recreació que la companyia catalana CobosMika ha fet deChoice, un luxuriós quintet del mateix coreògraf.

CobosMika va estrenar l’any passat al Mercat Choice, una creació del coreògraf Russell Maliphant que va treballar amb aquesta companyia catalana. El resultat va satisfer tant a Maliphant que va convidar a CobosMika a fer una gira internacional, amb gran èxit. Choice explora la llum i el moviment creant una voluptuosa escultura de l’espai i dels cossos dels ballarins.

AfterLight es va iniciar com un solo, inspirat pels dibuixos i fotografies de Nijinski i on Maliphant fa jugar als ballarins amb les formes i l’imaginari expressionista de l’artista rus que es va poder veure el passat novembre al TNC dins l’espectacle coproduït pel Mercat In the Spirit of Diaghilev.

FITXA ARTÍSTICA

CHOICE (Creació 2003/ Recreació 2009)
Coreografia Russell Maliphant
Il·luminació Michael Hulls
Música mukul (ambientTV.NET)
Ballarins Olga Cobos, Peter Mika, Iker Arrue, Anna Òdena, Laura Vilar

AFTERLIGHT (Creació 2010)
Coreografia Russell Maliphant
Il·luminació Michael Hulls
Música Andy Cowton, Erik Satie
Pianista Dustin Gledhill
Vestuari Stevie Stewart
Animació Jan Urbanowski, James Chorley
Concepte i disseny Es Devlin
Film Onedotzero Industries ltd
Ballarins Daniel Proietto, Silvina Cortes, Olga Cobos

Choice és una coproducció de CobosMika Company i el Mercat de les Flors
Amb el suport CoNCA, Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Teatre La Gorga de l’Ajuntament de Palamós, Institut Ramón Llull, ICIC.
Choice és un encàrrec original del Festival de Danse de Cannes, Dance Umbrella, London and Laban. Les actuacions de CobosMika estan presentades sota la llicència de Russell Maliphant Company.

AfterLight és una coproducció Russell Maliphant Company & Sadler’s Wells, amb el suport de National Lottery through Arts Council England

AfterLight Part 1 és un encàrrec original de Sadler’s Wells per al programa In the Spirit of Diaghilev

Coproducció Mercat de les Flors, Théâtre National de Chaillot, Monaco Dance Forum, Teatre Nacional de Catalunya, Opéra de Dijon, Grand Théâtre Luxembourg
Amb el suport Jerwood Studio a Sadler’s Wells

LA COMPANYIA

Àmpliament considerat com un dels principals coreògrafs contemporanis, el llenguatge de Russell Maliphant es caracteritza per una aproximació única al concepte de fluïdesa i energia i per un destacat interès per la relació entre el moviment i la llum. Olga Cobos i Peter Mika van crear CobosMika l’any 2000 després d’haver treballat com a ballarins a companyies com Rui Horta, S.O.A.P Dance Theatre (Frankfurt) o Russell Maliphant Company (Londres).

Amb la col·laboració de:
Danza a escena INAEM

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

El 2 i el 3 d’octubre de 2010

Més informació

www.cobosmika.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x