Del 12 al 14 d'abril

CIE O ULTIMO MOMENTO Ce qui reste

Compra entrada

Compartir

Trobada entre dos acròbates de la perxa xinesa

L’ESPECTACLE

Aquest espectacle sorgeix de la trobada entre dos acròbates sobre la perxa xinesa, Paulo Dos Santos i Guillaume Amaro, i també del desig de confrontar els diferents punts de vista i crear noves possibilitats a partir de la mirada del seu director d’escena, Olivier Antoine.

Ce qui reste va més enllà de la perxa xinesa, utilitzant altres elements com la dansa, l’acrobàcia, el poste de fusta, la música i el vídeo, que s’entrellacen harmoniosament. La peça pren la seva inspiració de la novel·la El mariner perdut, d’Oliver Sack, l’home que va confondre la seva esposa amb un barret. Aquest home sense memòria és una verdadera persona o és fruit de la nostra imaginació, producte de la nostra reflexió?

LA COMPANYIA

O Ultimo Momento és una companyia de circ franco-portuguesa creada el 2004 per l’artista de circ portuguès João Paulo Dos Santos i pel músic francès Guillaume Dutrieux, quan es van trobar al Cheptel Aleïkoum, col·lectiu artístic sorgit de la quinzena promoció del Centre National des Arts du Cirque. Amb seu a França, la companyia viatja arreu d’Europa, però també a la resta del món, Àsia i Amèrica del Sud i del Nord, passant per Àfrica. O Ultimo Momento basa els seus espectacles principalment sobre la disciplina del masteler xinès, l’especialitat de João Paulo Dos Santos, però també s’obre a altres aparells i camps artístics.

La companyia va actuar al Mercat de les Flors dins d’un cicle de dansa i circ fa tres temporades amb una coreografia dirigida per Rui Horta.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció artística João Paulo P. Dos Santos
Creació de i amb Guillaume Amaro, João Paulo P. Dos Santos
Escenari Olivier Antoine
Música i creació so Marek Hunhap
Disseny il·luminació Nicolas Le Clézio, Alrik Reynaud
Coordinació tècnica Alrik Reynaud
Vestuari Fanny Mandonnet 

Coproducció Cirque Théâtre d’Elbeuf – Centre des Arts du cirque de Haute Normandie / L’Hippodrome – Scène Nationale de Douai; Culturgest – Lisbonne / L’équinoxe – Scène Nationale de Châteauroux /La Verrerie – Pole National des Arts du Cirque en région Languedoc-Roussillon / Teatro Municipal do Guarda / Festival Teatro a Corte, Fondazione TPE
Partners institucionals Ministère de la Culture et de la Communication avec l’aide à la création pour le cirque de la Direction Générale de la Création Artistique / Aide à la production dramatique de la Direction Régionale des Affaires Culturelles en Ile de France
Amb el suport O Espaço do Tempo – Montemor-O-Novo / L’Acert – Tondela / Le Réseau des Équipements Culturels (QREN) / Le Bateau feu – Scène Nationale de Dunkerque / La Cascade – Maison des arts du Cirque et du Clown, Bourg-Saint-Andéol / Scènes et Cinés ouest Provence / Théâtre de la Colonne – Miramas / Académie Fratellini – Saint-Denis / Circadour – Ju-Bellock

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

Del 12 al 14 d'abril

20:30 h (dg 18 h)

Sala MAC

Preu 14 – 16,5 €. Tarifa C

Durada: 45'

Més informació

Web de la companyia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x