Del 27 al 30 de març de 2010

DANZA CONTEMPORÁNEA DE CUBA Casi-Casa

Compartir

L’ESPECTACLE

Danza Contemporánea de Cuba presenta a  Barcelona presenta tres coreografies: Casi-Casa, del coreògraf suec Mats Ek (director del Cullberg Ballet durant sis anys, entre d’altres), una peça estrenada a finals de l’any 2009 a Cuba i interpretada per onze ballarins de la companyia. L’altra peça, Demo-n/crazy, és del coreògraf català resident a Londres Rafael Bonachela i que ell mateix ha definit com una boja democràcia. I la darrera obra, La ecuación, coreografia de George Céspedes, trasllada el llenguatge abstracte de les matemàtiques al llenguatge de la dansa, posant en dubte el concepte de veritat com un absolut; quatre ballarins donen forma al pensament sufí, en què es basa l’obra.

FITXA ARTÍSTICA

DANZA CONTEMPORÁNEA DE CUBA

Director Miguel Ángel Iglesias
Intèrprets Ballarins de la DCC: Michel Avalos, Heidy Batista, Daileidys Carrazana, George Céspedes, Yosmell Calderón, Edson L. Cabrera, Norge Cedeño, Osnel Delgado, Wuilleys Estacholi, Alberto González, Yelda Leyva, Daylis López, Jennifer Martín, Jenny Nocedo, Yaday Ponce, Abel Rojo, Joel Suárez, Thais Suárez, Jennifer Tejeda, Aymara Vila, Marta Ortega, Gabriela Piñeiro
Mànager Jorge Brooks
Regidor Isidro Rolando
Maîtres Luís Roblejo, Dulce María Vale, Isabel Blanco, Margarita Vilela, Luz M. Collazo, Yoerlis Brunet
Coreògrafs Isidro Rolando, Jorge Abril, George Céspedes, Julio César Iglesias, Osnel Delgado
Coreògrafs convidats Jan Linkens, Joaquín Sabaté, Giani di Cicco, Kenneth Kvamström, Samir Akika, Cathy Marston, Rafael Bonachela
Cap tècnic i dissenyador Eduardo Arrocha
Cap de producció i escena Federico Romillo

PROGRAMA

Casi-Casa
(45 minuts)
Coreografia Mats Ek
Música FleshQuartet
Intèrprets 11ballarins

PAUSA (15 minuts)

La ecuación
(13 minuts)
Coreografia George Céspedes
Música X Alfonso
Disseny d’escenografia George Céspedes
Disseny de vestuari Vladimir Cuenca, Georege Céspedes
Disseny de llums Erick Grass

PAUSA (3 minuts)

Demo-n/Crazy

(33 minuts)
Coreografia Rafael Bonachela
Assistents coreografia Margarita Vilela, Isabel Blanco
Música Razones (Bebe), Four Marys (Julia Wolfe), Ne Me Quitte  Pas (versió Nina Simone), Estrella Morente, Early That Summer (Julia Wolfe)
Disseny de vestuari Carlos Díaz, Rafael Bonachela
Disseny de llums Manolo Garriga
Intèrprets 21 bailarines de DCC

LA COMPANYIA

Danza Contemporánea de Cuba, companyia fundada l’any 1959, s’ha caracteritzat des dels seus inicis pel seu eclecticisme, amb una gran capacitat per interpretar diferents estils, i per la seva atenció a les noves tendències internacionals. S’hi han format les figures més importants de la dansa cubana. La companyia  manté viu l’esperit renovador dels seus fundadors i és fidel als seus principis originals. Això li ha permès continuar oberta a les últimes tendències de la dansa al món sense descuidar la seva peculiar tècnica.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2009-2010

Del 27 al 30 de març de 2010

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x