14 de novembre de 2010

ÀNGELS MARGARIT / CIA MUDANCES Cartografia #2 AAA

Compartir

LA COMPANYIA

Cartografies és un treball de conversa, intercanvi i col·laboració entre Àngels Margarit i diferents artistes, un mapa teixit de complicitats que han generat algun treball interessant o s’intueix i es desitja que el generin en un futur. És un projecte interdisciplinari en què cada Cartografia trobarà el seu format segons els diferents artistes que hi participin, els registres de creació que hi intervinguin i la proposta que es vulgui presentar.

CARTOGRAFIA #2 AAA

Les diferents ocasions en què Àngels Margarit ha col·laborat amb aquests dos artistes han deixat una petja memorable en la seva trajectòria. A la tardor del 2007, van tenir una trobada excepcional a Perpignan arran la invitació d’Agustí Fernàndez a compartir una improvisació.

Aquesta Cartografia serà una nova trobada d’improvisació per tal de seguir ampliant els registres que sorgeixen de la relació en creació d’aquestes tres personalitats.

FITXA ARTÍSTICA

Interpretació Agustí Fernández, Andrés Corchero, Àngels Margarit

Producció Àngels Margarit / cia Mudances

Amb la col·laboració de:

EUROPES

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

14 de novembre de 2010

Més informació

http://www.margarit-mudances.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x