12 de novembre de 2010

ÀNGELS MARGARIT / CIA MUDANCES Cartografia #1 BLAT

Compartir

L’ESPECTACLE

Cartografies és un treball de conversa, intercanvi i col·laboració entre Àngels Margarit i diferents artistes, un mapa teixit de complicitats que han generat algun treball interessant o s’intueix i es desitja que el generin en un futur. És un projecte interdisciplinari en què cada Cartografia trobarà el seu format segons els diferents artistes que hi participin, els registres de creació que hi intervinguin i la proposta que es vulgui presentar.

CARTOGRAFIA #1 BLAT
Aquesta peça és una proposta a cavall entre la performance i el document. Parteix de Quadre Mallorca, el fragment inicial del duet Saó, que van crear Àngels Margarit i Maria Muñoz el 1995. És una posada en escena d’uns 30 minuts; a partir d’una conversa entre les dues coreògrafes sorgiran alguns dels materials originals que van conformar Saó, especialment Quadre Mallorca, el cor de la peça, revisitant un camí que va d’una a l’altra en un camp de blat a Mallorca, espai real i metafòric per conversar de l’imaginari poètic i conceptual de cada intèrpret en el moment de la trobada a l’illa, amb la distància i perspectives actuals.

FITXA ARTÍSTICA

Interpretació Àngels MargaritMaria Muñoz

Producció Àngels Margarit / cia Mudances

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

12 de novembre de 2010

Més informació

www.margarit-mudances.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x