De l'11 al 13 de juliol

ÀNGELS MARGARIT / CIA MUDANCES Capricis – GREC’13

Compa entrada

Compartir

Àngels Margarit, una de les grans creadores de dansa contemporània del moment, tradueix en moviment i fa visibles a l’espai els '24 capricci' del violinista i compositor Niccolò Paganini

Gènere: DANSA

L’ESPECTACLE

Quan l’escoltaven interpretar amb un virtuosisme fora mida, molts en el seu temps pensaven que Paganini (1782-1840) havia fet un pacte amb el diable. Ningú no igualava la seva habilitat i tècnica, d’aquí que el seu fos un cas especial: va ser un dels primers a utilitzar el violí en solitari i fer gires sense l’acompanyament d’altres músics. Els 24 capricci és una de les seves obres de referència.

Ara Àngels Margarit assumeix el repte, no d’interpretar-los amb un violí, sinó amb els cossos d’un seguit de ballarins que dibuixen la música en l’espai i que proposen diferents jocs escènics a partir de l’estructura musical de cada peça. Més enllà del virtuosisme de l’obra musical, l’articulació de la sèrie dels vint-i-quatre estudis convida a una proposta escènica única, la idea de caprici com a joc i divertiment que travessa la peça. El projecte s’inicia al Grec 2013 i és una proposta modular i modulable que converteix també en un caprici cada representació.

Una coproducció del Grec 2013 Festival de Barcelona i Àngels Margarit / cia. Mudances, en col·laboració amb Can Gassol – Centre de creació d’arts escèniques, Teatre Monumental de Mataró i el Graner Centre de Creació.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i coreografia Àngels Margarit
Amb Eneko Alcaraz, Fàtima Campos, Joan Català, Mireia de Querol i Duran, Miquel Fiol i Raquel Gualtero, entre d’altres

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

De l'11 al 13 de juliol

22h

Sala MAC

22€

Durada: 70'

Més informació

Amplia info

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x