29, 30 i 31 de gener i 3 de febrer

FERNANDA FRAGATEIRO I ALDARA BIZARRO Caixa per guardar el buit (funcions escolars)

Inscripcions

Compartir

Recomanat a partir de 6 anys

En aquesta instal·lació d’art contemporani i dansa, l’escultura -que es presenta com una “caixa tancada”- és un lloc per explorar amb el cos. Activada pels cossos de dos ballarins, la caixa s’obre, es plega, s’expandeix, i crea un clima de comunicació i de descobriment que acaba amb la revelació de l’interior de l’escultura, on ens adonem que el nostre cos també és un lloc. El cos es l’últim lloc.

Fernanda Fragateiro, nascuda a Portugal, ha dut a terme diversos projectes d’instal·lació, escenografia, il·lustració i escultura, alguns en col·laboració amb altres artistes plàstics, arquitectes, arquitectes paisatgistes i performers. Aldara Bizarro, nascuda a Moçambic, ha estudiat dansa a Lisboa, Nova York i Berlín. Ha treballat com a intèrpret amb reconeguts coreògrafs portuguesos, i com a coreògrafa ha creat diverses obres que s’han programat en nombrosos espais culturals. Actualment compatibilitza la creació amb la docència com a professora de dansa contemporània.

Autoria Fernanda Fragateiro / Col·laboració Filipe Meireles / Coreografia Aldara Bizarro / Ballarins per confirmar / Projecte pedagògic Serviçó educativo do Teatro Viriato
Coproducció 2005 Teatro Viriato, A Oficina, Teatro Aveirense, Câmara Municipal de Santa María da Feira, Teatro Municipal de Guarda, Centro Cultural de Belém

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x