del 24 al 26 d'octubre

COMPAÑÍA SHARON FRIDMAN Caída libre

 

 

Compartir

Una peça on el grup suporta l’individu

CAÍDA LIBRE acaba de ser guardonat amb el Premi al Millor Espectacle de Dansa a la Fira Internacional de Teatre i Dansa d’Osca 2014

Caída libre és un espectacle que explora un tret essencial de la naturalesa humana: la supervivència. La peça reflexiona com, des dels grups, les persones mirem de trobar el sentit i la llibertat, aixecar-se després de caure en un cicle infinit que es reprodueix cada dia. En aquesta recerca de Sharon Fridman la tècnica de dansa “contact” n’és la pedra angular, entesa aquesta com una filosofia existencial que implica una relació conscient amb l’altre, amb la matèria i els elements. Peça per a sis ballarins principals, Caída libre comptarà amb la participació d’un grup de 20 persones de la nostra ciutat que la mateixa setmana hauran rebut formació de la companyia.

Folklore i dansa contemporània dibuixen el coneixement dansístic d’aquest jove artista israelià (Hadera, 1980) resident a Madrid i actual director de la Compañía Sharon Fridman. Format a prestigioses companyies israelianes, el seu treball com a coreògraf va començar l’any 2000, a l’edat de 20 anys, amb la creació del grup Phrasal. Altres obres amb què ha obtingut reconeixement i nombrosos premis són Rizoma (2012), una coproducció del Festival Quartier d´Été de Paris que es va estrenar als Invàlids de París amb 70 ballarins i 10 violoncels, Inner (2012), Al menos dos caras (2011), Hasta dónde…? (2011), Shakuff (2010), Q Project (2008), Carlos & Me (2007), Play Boy (2005), The Creation (2004) i Waiting (2003).

Direcció artística Sharon Fridman
Coreografia Sharon Fridman amb la col·laboració dels intèrprets
Assistents coreografia Arthur Bernard-Bazin, Carlos Fernández
Intèrprets Pau Cólera, Jonathan Foussadier, Maite Larrañeta, Alejandro Moya, Melania Olcina, Léonore Zurflüh
Dramatúrgia Antonio Ramírez-Stabivo
Música original Luis Miguel Cobo
Disseny vestuari Inbal Ben Zaken
Escenografia oficina 4play
Disseny il·luminació Sergio García Domínguez
Producció Nacho Azagra

Coproducció Mercat de les Flors, Theater im Pfalzbau Ludwigshafen
Amb el suport INAEM, Ministerio de Educación, Cultura y Deporte; Comunidad de Madrid; Centro Danza Canal; Centro Comarcal de Humanidades Cardenal Gonzaga


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

 

Fitxa completa

Disseny il·luminació Sergio García Domínguez
Diseño vestuario Inbal Ben Zaken
Producció Nacho Azagra
Comunicació Laura Gil Diez

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

del 24 al 26 d'octubre

20:30h (diumenge 18h)

Sala MAC

16€

Durada: 50'

Més informació

Què tenen en comú Freddy Mercury, Pina Bausch i Sharon Fridman?
web de la companyia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x