3 i 4 de novembre

CIA. DANIEL ABREU Cabeza

Compra entrada

Compartir

Dins del festival SÂLMON<. TALENTS EUROPEUS EN MOVIMENT

L’ESPECTACLE

El treball que presenta el coreògraf i ballarí Daniel Abreu parteix del concepte de la gota, com a lloc d’inici i al mateix temps d’identitat, com a presència i forma de les coses. Amplificant el número de gestos, Abreu revela així la creació d’un espai coreogràfic. D’aquesta manera, investiga el ritme dels moviments i es marca la necessitat d’explicar-se damunt l’escenari. Daniel Abreu presenta aquest treball en solitari a l’escena.

LA COMPANYIA

Després de treballar en diferents companyies de dansa, el coreògraf canari va crear la seva pròpia l’any 2004 i des de llavors ha realitzat més de 30 peces que han estat presentades a més de 17 països d’Europa, Àsia i Amèrica Central i del Sud. A més a més dels seus treballs, ha realitzat coreografies d’encàrrec per a d’altres companyies. La peça Animal, que van coproduir el Mercat de les Flors i l’Auditorio de Tenerife, va formar part del projecte europeu Modul dance i es va presentar al Mercat de les Flors fa dues temporades.

FITXA ARTÍSTICA

Creació i interpretació Daniel Abreu
Disseny il·luminació Irene Cantero
Espai escènic Daniel Abreu
Tècnic so i il·luminació Sergio García
Fotografia de dossier Manu Mazpule

Amb la col·laboració GRANER fàbrica de creació, Centro de Danza Canal

Amb el suport de modul-dance en el marc del Programa Cultura de la UE

Video d’espectacle anterior

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

3 i 4 de novembre

20:30h

Sala OM

Preu 6€ / Abonament de dia 10€ / Pack CREA 6€

Més informació

Web de la companyia

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x