Del 9 al 12 de maig

ROSER LÓPEZ ESPINOSA Trama

Compra entrada

Compartir

Sembla que tots els sistemes complexos evolucionen a partir d’unes poques regles senzilles. I  amb aquest pensament, despleguem pautes de joc i provem d’existir plegats. Partint de la idea d’entramat i del so de les cordes, habitem el moviment que comença a les mans: donar-nos les mans, agafar-nos, sostenir-nos, nuar-nos… Per traçar una partitura física d’interdependències i confiança mútua; d’acords però també de dissensions, d’equilibri compartit, d’afinació i de desordres, de cossos que es repleguen sobre ells mateixos i cossos que es despleguen en moviments col·lectius. Una partitura sobre el grup, les seves arestes i les seves derives.

El treball coreogràfic de Roser López Espinosa es basa en una forta fisicalitat, amb una gran passió per la precisió, la delicadesa, elements acrobàtics i el detall. La complicitat i el treball d’equip es donen la mà en un imaginari vital i ple de joc, de poètica refinada i un toc d’humor. Formada a la MTD d’Amsterdam, ha treballat amb coreògrafs com Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Pere Faura o Iago Pericot. El seu treball com a creadora li ha valgut el reconeixement amb diversos premis i és regularment present a escenaris internacionals amb peces com Lowland, Novembre o Hand to hand. Al 2017-18 vam poder veure L’estol per a la Producció Nacional de Dansa. Coreògrafa invitada per companyies internacionals com Conny Jansen Danst (Holanda) i Skånes Dansteater (Suècia). Col·labora amb cies de circ com Circ Pànic i properament XY (França) a la tardor 2018. Artista resident Mercat de les Flors 2018-20.

Concepte i coreografia Roser López Espinosa / Creació i dansa Nora Baylach, Roberto Provenzano, Magí Serra, Anamaria Klajnšček , Noé Ferey / Assistent Cecilie Schyth Kjær / Música original Marck Drillich / Disseny espai lumínic Joana Serra / Disseny d’espai escènic Maria Alejandre, Roser López Espinosa / Vestuari Lluna Albert / Col·laboració en la dramatúrgia Marta Galán Sala / Assessorament de moviment acrobàtic Špela Vodeb / Assessorament de moviment Sol Vázquez / Producció executiva i management Carmina Escardó – DROM
Coproducció
Mercat de les Flors, Quinzena Metropolitana, festival Temporada Alta, Lowland Performing Arts SL / Amb el suport Atrium Viladecans, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

#RoserLópez #Trama

Coproducció Mercat de les Flors

Dissabte 11 de maig, Una Hora Abans de la funció, sessió d’introducció a l’espectacle

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

Del 9 al 12 de maig

20h (dg 18h)

Sala MAC

16€

Durada: 60'

Més informació

Web artista

‘De nudos y denuedos. Una conversación con Roser López Espinosa’, per Roberto Fratini, al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x