Del 19 al 22 febrer de 2009

INCREPACIÓN DANZA Breviario

Compartir

L’ESPECTACLE

La nova obra d’Increpación Danza sorgeix a partir de l’experiència de Montse Sánchez a la producció Viatges a la Felicitat que es va estrenar al Teatre Nacional de Catalunya el 2007 i que comprenia peces de diferents coreògrafs catalans i de les propostes coreogràfiques de les pròpies ballarines de la companyia. Sota la direcció de Ramón Baeza i la mateixa Montse Sánchez, Breviario evoluciona i passa de ser una proposta de peces curtes a un tot unificat, amb una estètica i una dramatúrgia comunes.

Breviario proposa la revisió de l’imaginari de la dansa espanyola, on lacopla i el flamenc s’interpreten sota la personal mirada de la companyia, amb quatre ballarines a escena acompanyades de la seva pròpia percussió, “cajones” que formen part de la seva dansa. Breviarioparteix de diferents propostes individuals que es superposen i es troben en escena, amb una destacable intensitat dramàtica.

LA FITXA ARTISTICA

Direcció Montse Sánchez, Ramón Baeza
Coreografia Col·lectiva
Ballarines Helga Carafi, Vanesa Domínguez, Marisa Güimil, Ruth García
Músiques Antonio Martinez “Ñoño”, Medin Peiron, Juan Viladomat Masanas, Los Activos
Muntatge musical Ramón Baeza
Vestuari i escenografia Increpación
Fotografia Jordi Vidal
Direcció tècnica i il·luminació Stem
Professor de claqué Enric Torné
Producció i difusió Elena García
Comunicació Salah Malouli
Comptabilitat Elena Mateo
Coproducció Increpación Danza, Tanzhaus NRW-Die Werstatt, Düsseldorf
Increpación Danza rep la subvenció Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Generalitat de Catalunya; Institut de Cultura de Barcelona, Ajuntament de Barcelona; Ministerio de Cultura, INAEM

LA COMPANYIA

Increpación Danza, formada per Montse Sánchez i Ramón Baeza, ha aconseguit, al llarg dels seus 15 anys d’existència, una especial unió entre flamenc i dansa contemporània. La companyia i els seus coreògrafs han estat guardonats amb destacades nominacions, com les assolides en diferents edicions del Certamen Coreográfico de Danza Española y Flamenco de Madrid (el 1992 Montse Sánchez va ser finalista amb la seva peça 3 x 3, i el 1996 va obtenir el primer premi amb Wad Ras), per citar-ne algunes; i ha portat a terme moltes i variades activitats pedagògiques i col•laboracions artístiques a França, Alemanya, Anglaterra, Àustria, les Filipines i Espanya.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Del 19 al 22 febrer de 2009

Més informació

www.increpacion.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x