8 de gener

FESTIVAL IDN – MUTIN Body Intimacy #1

Compartir

L’ESPECTACLE

L’espectacle Body Intimacy#1 – Le Poil és el primer pas del projecte Body Intimacy. Le Poil està basat en un solo interactiu sobre la intimitat del cos a través d’un dels seus elements més ínfims: el pèl. Un pèl que actua d’interfície entre l’interior i l’exterior, que participa del nostre sentit tàctil, que ens fa sentir la calor o la por. Evolucionant en un mitjà interactiu, la ballarina construeix la seva pròpia intimitat, projecta una imatge transformada d’ella mateixa i crea el seu propi ambient sonor. El cos, augmentat amb la tecnologia digital, es projectarà més enllà del seu límit corporal convertint-se en un ésser numèric sensible. Aquest espectacle va rebre el premi a la millor creació al Bains Numériques #2 Festival – Artys Centrum Enghien-les-bains.

LA FITXA ARTISTICA

Concepte Florence Corin, Célin Verdan Dansa, interpretació i creació Céline Verdan Vídeo, ambient interactiu Florence Corin Ambient sonor interactiu Phillipe Jelli Il·luminació Arié Van Egmond Sensors Interface-Z

Coproducció Centre des arts d’Enghien-les-Bains/scène en conveni amb Transcultures

Amb el suport Ministère de la Communauté française – Service de la Danse, Service Art numérique, CGRI, Interface-Z, Le Manège/CECN, La Papeterie, SACD

LA COMPANYIA

L’associació Mutin contribueix en la creació i recerca de disciplines artístiques relacionades amb la dansa, el moviment, les arts visuals, el vídeo, la música i les tecnologies digitals.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

8 de gener

Més informació

www.mutin.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x