De l'11 al 14 i del 18 al 21 de febrer

COMPAGNIA TPO Bleu! (funcions per a escoles)

Compartir

Edat recomanada: a partir de 4 anys

Prenent la mitologia clàssica del Mediterrani com a punt de partida, Blau explica la trobada entre un mariner i una nimfa del mar. La història comença quan la nimfa deixa caure al mar una perla que ell haurà de trobar. El mariner farà un viatge ple d’aventures a través del mar, transformant així aquesta història en un recorregut iniciàtic de descobriments i coneixement.

La companyia italiana TPO, molt consolidada en les creacions per a nens i joves, és força coneguda pel públic del Mercat, ja que han presentat en aquest espai treballs com Farfalle, Il giardino dipinto i Il giardino giapponese. Mereixedors de múltiples guardons, la seva utilització de la interacció fa que els seus espectacles es transformin en un ambient sensible d’experimentar el límit subtil de l’art i el joc. Aquesta companyia formada el 1981 ha treballat des dels seus inicis sobre la tecnologia interaciva, desenvolupant per exemple el concepte teatral “CCC [children’s cheering carpet, la catifa interactiva]”, un gran tapis de dansa capaç d’animar i activar sons i imatges per un sistema de sensors a pressió.

Direcció artística Francesco Gandi, Davide Venturini
Coreografies Anna Balducci
Espai visual Elsa Mersi
Espai sonor Spartaco Cortesi
Programació i sistema interactiu Rossano Monti

Coproducció Mercat de les Flors, Teatro Metastasio Stabile della Toscana, Marsella Capital Europea de Cultura
La companyia treballa en el Teatre Fabbrichino de Prato i realitza anualment un projecte artístic de residència en col·laboració amb el Teatro Metastasio de Prato
TPO compta amb el suport del Ministero per i Beni e le Attività Culturali – Dipartimento dello Spettacolo i Regione Toscana – Settore Spettacolo e progetti speciali per la cultura
Estrena novembre 2013 a Marsella Capital Europea de Cultura

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

De l'11 al 14 i del 18 al 21 de febrer

10:30h

Sala PB

5€

Durada: 50'

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x