BILL FRISELL Bill Frisell “858 Quartet”

Compartir

L’ESPECTACLE

Originàriament el projecte del “858 Quartet” va néixer quan el productor David Breskin li va proposar a Frisell escriure vuit composicions inspirades en vuit quadres del pintor alemany Gerhard Richter; en paraules de Breskin:“El que Richter fa amb la pintura en les seves abstraccions crec que també ho fa Frisell amb la música, amb el so… el modela, el torsiona, el posa del revés, el capgira… I quan la guitarra i l’electrònica de Frisell s’ajunten amb el violí, la viola i el violoncel, les possibilitats del color i la textura del so creixen exponencialment.”

La química del quartet va funcionar tan bé que aquestes composicions van ser només un punt de partida, i el projecte ha continuat desenvolupant-se amb concerts i noves composicions.

La química del quartet va funcionar tan bé que aquestes composicions van ser només un punt de partida, i el projecte ha continuat desenvolupant-se amb concerts i noves composicions.

LA FITXA ARTISTICA

Jenny Scheinman, violí; Eyvind Kang, viola; Bill Frisell, guitarra i electrònica; Hank Roberts, violoncel

PROGRAMACIÓ SUBJECTA A POSSIBLES CANVIS, CONSULTEU:www.arcoyflecha.es

Coproducció Mercat de les Flors i Arco y Flecha Patrocina San Miguel

LA COMPANYIA

Bill Frisell és un dels més notables guitarristes actuals. Amb un so inconfusible, té la capacitat de sonar com un guitarrista de sessió de Nashville emulant a Chet Atkins, un especialista en heavy-metal, un devot de Hendrix i Jim Hall o un excèntric avantguardista hereu de Monk i Miles Davis.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Més informació

http://www.arcoyflecha.es

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x