28 al 30 d’abril

KIDD PIVOT i ELECTRIC COMPANY THEATRE Betroffenheit

Comprar entrada

Compartir

L’art és veritablement transformador

ESPECTACLE EN ANGLÈS SENSE SUBTÍTOLS

Dues grans companyies d’arts escèniques del Canadà s’han associat per crear Betroffenheit, un híbrid innovador que esborra les fronteres entre teatre i dansa. La peça examina el trastorn de l’estrés posttraumàtic en la ment d’un home que es mou entre la llum i l’ombra. Una peça brillant que parla de la pèrdua, el trauma, l’addicció i la recuperació amb unes imatges sorprenents.

Fundada per la reconeguda coreògrafa Crystal Pite, la companyia Kidd Pivot guarda un gran equilibri entre la màxima precisió i la irreverència i el risc; es caracteritza per una forta sensibilitat teatral i un agut sentit de l’enginy. Pite ha ballat amb grans companyies, com la Forsythe, el Cullberg Ballet o el Nederlands Dans Theater I. Des de 2002, treballa i crea coreografies amb la seva companyia, que ha estat guardonada amb nombrosos premis i distincions.
L’Electric Company Theatre, formada de manera col·lectiva l’any 1996, crea i adapta obres teatrals posant èmfasi en la imatge física i visual, creuant disciplines artístiques. Ha realitzat 19 produccions i ha rebut importants distincions.

Creació Crystal Pite, Jonathon Young / Escrita per Jonathon Young / Coreografia i direcció Crystal Pite / Intèrprets Peter Chu, David Raymond, Cindy Salgado, Jermaine Spivey, Tiffany Tregarthen, Jonathon Young / Composició i disseny so Owen Belton, Alessandro Juliani, Meg Roe / Disseny vestuari Nancy Bryant / Disseny il·luminació Tom Visser / Direcció assajos Eric Beauchesne / Coreografia addicional Bryan Arias, Cindy Salgado (salsa), David Raymond (tap)
Producció
Kidd Pivot, Electric Company Theatre / Coproducció PANAMANIA, Programa d’Art i Cultura dels Jocs Panamericans i Parapanamericans de Toronto 2015, Sadler’s Wells (Londres), The Banff Centre, en el marc del Programa de residència d’arts escèniques patrocinat per The Stollery Family i Andrea Brussa, On the Boards i Seattle Theatre Group amb el suport de Glenn Kawasaki, National Arts Centre (Ottawa), CanDance Network, Canadian Stage (Toronto), L’Agora de la Danse (Mont-real), Brian Webb Dance Company (Edmonton) i Dance Victoria (Victoria).
Música encarregada per la Charles and Joan Gross Family Foundation.
Maquillatge proporcionat per M.A.C. Cosmetics / M·A·C.

#Betroffenheit

Dissabte 29 d’abril, Mitja Hora Abans de la funció, Sessió d’introducció a l’espectacle

Dissabte 29 d’abril, Conversa després funció

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

28 al 30 d’abril

20 h (dg 18 h)

Sala MAC

28 €

Durada: 65'+40' (pausa 20')

Més informació

www.kiddpivot.org
www.electriccompanytheatre.com
‘Que acabi el silenci o crido’, per Bàrbara Raubert al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x