• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

KIDD PIVOT y ELECTRIC COMPANY THEATRE

Betroffenheit

28 al 30 d’abril
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2016-2017

 • Durada

  65'+40' (pausa 20')

 • Tarifa

  28 €

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  20 h (dg 18 h)

 • Espai

ESPECTACLE EN ANGLÈS SENSE SUBTÍTOLS

Dues grans companyies d’arts escèniques del Canadà s’han associat per crear Betroffenheit, un híbrid innovador que esborra les fronteres entre teatre i dansa. La peça examina el trastorn de l’estrés posttraumàtic en la ment d’un home que es mou entre la llum i l’ombra. Una peça brillant que parla de la pèrdua, el trauma, l’addicció i la recuperació amb unes imatges sorprenents.

Fundada per la reconeguda coreògrafa Crystal Pite, la companyia Kidd Pivot guarda un gran equilibri entre la màxima precisió i la irreverència i el risc; es caracteritza per una forta sensibilitat teatral i un agut sentit de l’enginy. Pite ha ballat amb grans companyies, com la Forsythe, el Cullberg Ballet o el Nederlands Dans Theater I. Des de 2002, treballa i crea coreografies amb la seva companyia, que ha estat guardonada amb nombrosos premis i distincions.
L’Electric Company Theatre, formada de manera col·lectiva l’any 1996, crea i adapta obres teatrals posant èmfasi en la imatge física i visual, creuant disciplines artístiques. Ha realitzat 19 produccions i ha rebut importants distincions.

Creació Crystal Pite, Jonathon Young / Escrita per Jonathon Young / Coreografia i direcció Crystal Pite / Intèrprets Peter Chu, David Raymond, Cindy Salgado, Jermaine Spivey, Tiffany Tregarthen, Jonathon Young / Composició i disseny so Owen Belton, Alessandro Juliani, Meg Roe / Disseny vestuari Nancy Bryant / Disseny il·luminació Tom Visser / Direcció assajos Eric Beauchesne / Coreografia addicional Bryan Arias, Cindy Salgado (salsa), David Raymond (tap)
Producció
Kidd Pivot, Electric Company Theatre / Coproducció PANAMANIA, Programa d’Art i Cultura dels Jocs Panamericans i Parapanamericans de Toronto 2015, Sadler’s Wells (Londres), The Banff Centre, en el marc del Programa de residència d’arts escèniques patrocinat per The Stollery Family i Andrea Brussa, On the Boards i Seattle Theatre Group amb el suport de Glenn Kawasaki, National Arts Centre (Ottawa), CanDance Network, Canadian Stage (Toronto), L’Agora de la Danse (Mont-real), Brian Webb Dance Company (Edmonton) i Dance Victoria (Victoria).
Música encarregada per la Charles and Joan Gross Family Foundation.
Maquillatge proporcionat per M.A.C. Cosmetics / M·A·C.

#Betroffenheit

Dissabte 29 d’abril, Mitja Hora Abans de la funció, Sessió d’introducció a l’espectacle

Dissabte 29 d’abril, Conversa després funció