• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

THOMAS NOONE DANCE

Beneath (funció matinal-relaxada)

1 de febrer
Popup - Més informació
ESPECTACLE PASSAT
  • Les sessions relaxades són funcions on es crea un ambient més relaxat i acollidor, amb regles més tolerants pel què fa al moviment i al soroll del públic. També poden comportar ajustaments menors a l’espectacle (il·luminació, so…) i en l’acollida del públic, per tal d’adaptar-se millor a les seves necessitats.

    Les sessions relaxades tenen l’objectiu d’incloure a persones amb necessitats especials als espectacles, per exemple les persones amb dificultats d’interacció social o d’extrema sensibilitat als estímuls sensorials.

Aquest treball du el segell del coreògraf britànic Thomas Noone, altament físic i plàstic. Beneath s’inspira en l’observació de les limitacions que la societat imposa en l’ús de l’espai. La peça es compon d’una sèrie de trios, cada un amb una textura visual i emocional diferent, que es desenvolupen en un espai dominat per una escultura de llum triangular. Beneath (que vol dir per sota) fa referència al complex sistema de normes i interpretacions que governen l’acció, a allò subjacent a cada gest, a l’animal obscur que habita en cadascun de nosaltres.

Resident des del 2005 al SAT! Sant Andreu Teatre, Thomas Noone va crear la seva companyia el 2001, desenvolupant un estil propi gestual, físic i atlètic. Habitual dels grans escenaris de la ciutat i coreògraf convidat de companyies nacionals i internacionals, l’any 2011 va obtenir el premi Ciutat de Barcelona en la categoria de dansa.

Direcció i coreografia Thomas Noone / Ajudant direcció Alba Barral / Mestra de ballet Núria Martínez / Música Martí Noguer / Vestuari Marc Udina / Confecció vestuari Goretti Puente /Disseny il·luminació Marc Lleixà / Intèrprets Berta Marti, Bea Cubero, Julia Razquin, Anna Soler, Isaac Verdura, David Serrano / Repetidors Jordi Calpe i Joel Mesa / Producció Sara Esteller
Coproducció Thomas Noone Dance, Mercat de les Flors / Amb l’ajut ICEC