COMPANYIA METROS / RAMON OLLER 05/06 Bendita

Compartir

L’ESPECTACLE

Amb el nom de Bendita, Ramon Oller ha recreat el món de Federico García Lorca i la seva Casa de Bernarda Alba en un espectacle de dansa poètica on quinze intèrprets escenifiquen l’ambient opressiu que pateixen set dones. Tancades dins un món d’autoritat dictatorial i on el principi de llibertat intuïtiva manté una lluita constant per sorgir, aquestes dones estan obsessionades per allò eròtic com a símbol de l’ànsia de llibertat. Totes elles estan enamorades del mateix home, però només una aconseguirà el seu amor després d’enfrontar-se a l’autoritat i a la repressió moral de la societat.

LA FITXA ARTISTICA

Coreografia i direcció Ramon Oller
Ajudants coreografia Alicia Pérez-Cabrero, Lluís Pascual
Intèrprets Mari Carmen García, Sandrine Rouet, Joana Rañé, Susana García, Tamara Soler, Sonia Martín, Natalia Jiménez, Ana Criado, Javier García, Golan Yosef, Vicente Palomo, Yannick Badier, Raúl Heras, Arnau Castro, Daniel Corrales
Amb la col·laboració especial de Elisa Crehuet, Jofre Caraben i Ramón Oller

LA COMPANYIA

Oller, creador de més de quaranta coreografies tant per la seva companyia Metros, creada l’any 1985, com per altres companyies, com el Ballet Nacional de España, la Compañía Nacional de Danza, Ballet Cristina Hoyos, Dagoll Dagom, Gran Teatre del Liceu, Centro Dramático Nacional, Ballet Hispánico de Nueva York, Good Speed Opera House (U.S.A.), entre d’altres. Mereixedor de nombrosos guardons, com el Premio Nacional de Danza del Ministeri de Cultura, el Premi Nacional de Catalunya, etc, Oller ha sabut donar a les seves creacions una personalíssima empremta reconeguda arreu del món.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x