COMPAÑÍA ENTREMANS bcstx’09: Ven

Compartir

L’ESPECTACLE

Ven, Primer Premi del Públic i Premi de la Crítica del XXII Certamen Coreográfico de Madrid (2008), es va estrenar a L’Havana (Cuba) el març de 2008. Definida per la crítica com un bell duo d’impecable execució, “una emocionant coreografia, d’una gran bellesa”, la peça desenvolupa una coreografia intensa amb una música d’acompanyament encisadora.

LA FITXA ARTISTICA

Creació i interpretació Alexis Fernández, Caterina Varela Ballarins Alexis Fernández, Caterina Varela Disseny il·luminació Caterina Varela Vestuari Alexis Fernandez, Caterina Varela Música Collage Musical Producció Estefanía VázquezDistribució Estefanía Vázquez Ajudant producció i distribució Ramiro Neira

Amb el suport Centro Coreográfico Galego

LA COMPANYIA

Entremans és una companyia de petit format resident a Galícia formada el 2005 pels cubans Armando Marten, Ana Beatriz Pérez, Alexis Fernández i Kirenia Martínez; en aquests 5 anys de trajectòria han rebut nombrosos premis. Les seves peces es realitzen normalment amb una direcció artística col·lectiva. Alexis Fernández graduat a l’Escola Nacional d’Arts de L’Havana, ha format part de diferents companyies com Danza Contemporánea de Cuba, Grupo Pulsar (Brasil), Danza Retazos (Cuba), Experimentadanza (A Coruña), La Intrusa Damián Muñoz Danza (Barcelona) o el Centro Coreográfico Galego (Galícia). Fundador de la companyia Entremans (A Coruña) el 2006, ha rebut nombrosos premis tant nacionals com internacionals i ha participat en festivals d’arreu del món. Caterina Varela ha format part de diferents companyies com Experimentadanza (A Coruña) o el Centro Coreográfico Galego. Forma part de la companyia Entremans des de 2007. 1er premi i Premi del Públic del XXII Certamen Coreográfico de Madrid (2008). Ha participat en diferents festivals a Espanya, Portugal, Suècia, Bèlgica, Cuba, Alemanya, Itàlia i Luxemburg.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x