PERE FAURA bcstx’09: This Is A Picture Of A Person I Don’t Know

Compartir

L’ESPECTACLE

This is a picture of a person I don’t know és un solo multidisciplinar sobre els conceptes de solitud i de nostàlgia. Considerant el fenomen dels musicals com a part de la memòria col·lectiva i de la pròpia història de l’intèrpret, s’utilitzen algunes escenes de musicals emblemàtics (A chorus lineCantant sota la pluja) com a instrument per exposar els conflictes més personals de l’intèrpret. Es planteja una relació directa amb l’espectador, concebut com un altre personatge. Intentant descobrir nous espais entre teatre i cinema, entre realitat i ficció, l’obra proposa un viatge emocional per la nostàlgia i la memòria de manera humorística però poètica, complexa però transparent, personal però accessible.

LA FITXA ARTISTICA

Creació, direcció i interpretació Pere Faura Vídeo Adnan Hasovic Música Ivo BolIl·luminació Ellen Knops Supervisió dramatúrgica Jeroen Fabius Supervisió moviment Naiara Mendioroz Fotografies Giancarlo Ceccon Productor Theaterschool, Amsterdam Gestió de la gira Frascati producties

Amb el suport The Theatreschool, School for New Dance Development (SNDO) Amsterdam

LA COMPANYIA

Pere Faura ha treballat com a ballarí amb coreògrafs com Jerôme Bel, Ivana Muller o Carolien Hermans. El 2006 va ser seleccionat per participar en el Dance Web Scholarship Program for Contemporary Dance, dins del festival Impulstanz, a Viena. Com a coreògraf, els seus primers treballs van ser Panoramas, video and dance (2004), I belong to you image, sequence of panoramas (2005) i Solo(2005), on treballa la relació entre dansa i vídeo. La producció This is a picture of a person I don’t know (2006) va guanyar el premi ITS Festival Choreography Award, va ser seleccionada per a la gira Dansclick Holland Tour i s’ha representat a moltes trobades internacionals arreu d’Europa. El 2007 va esdevenir coreògraf resident al Gasthuis Theater d’Amsterdam, on va crear els solos Discopolis i Striptease, aquest darrer estrenat posteriorment al Something Raw Festival (2008). El 2007 va presentar la peça Striptease dins el programa Viatges a la Felicitat, al Teatre Nacional de Catalunya. El 2008 ha desenvolupat el seu darrer projecte de grup, Do you have a cigarette? and other ways of approaching, una col·laboració entre el Gasthuis Theater (Ámsterdam), La Caldera (Barcelona), Operastate Festival (Bassano del Grappa) i Springdance Festival (Utrecht).

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x