IGNASI GIL bcstx’09: Perxa

Compartir

L’ESPECTACLE

En la nova creació d’Ignasi Gil, Perxa, s’estableix un diàleg gairebé íntim entre artista i aparell i ambdós resten totalment integrats en un exercici de precisió calculada, alhora que àgil i dinàmica. La pautació musical, el tempo ajustat, l’evolució cap el crescendo defugen, però, de l’encara més difícil per obrir una porta que deixa passar els petits racons de la sorpresa.

LA FITXA ARTISTICA

Creació i interpretació Ignasi Gil

Amb el suport Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

LA COMPANYIA

“El català Ignasi Gil ha anat depurant el seu número de perxa oriental fins a convertir‐lo en una amalgama de grapa escènica, força física i elegància interior, un prodigi en què la bellesa es multiplica gràcies a una intel∙ligent construcció dramatúrgica i a un afinat sentit dels tempos.” Jordi Jané (Diari Avui). Format entre l’Escola El Timbal, Area i l’Ateneu Popular de Nou Barris, Ignasi Gil aprèn les tècniques aèries i el trapezi volant a l’Escola Nacional de Circ de Rio de Janeiro, al Brasil. De la mà del canadenc Alvin Tam, de l’Escola de Circ de Montreal, descobreix la tècnica del pal xinès, de la que n’ha fet la seva especialitat.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x