EVA BERTOMEU – CIA. DANSA bcstx’09: Makeup

Compartir

L’ESPECTACLE

MAKEUP (Maquillatge) és una fantasia que té alguna cosa de faula moralista. Es tracta d’una narració ballada d’estructura clàssica i llenguatge contemporani dividida en quatre actes que se succeeixen fins al final sense parar. En la imaginació de cadascú hi ha un altre jo, model del que desitgem ser. Busquem les capes, els vels i les màscares que ens defineixin tal i com esperem ens reconegui el món a la nostra plena satisfacció. Cadascú escull el seu maquillatge, podem convertir-nos en qualsevol personatge, oblidar qui som, d’on venim, les nostres misèries i crear un món fictici al nostre voltant on som qui volem ser, sentint-nos el centre del món, segurs i desitjats, encara que de vegades això signifiqui pagar un alt preu, la nostra identitat.

LA FITXA ARTISTICA

Direcció escènica i coreografia Eva Bertomeu Ballarins Eva Bertomeu, Yolanda Peña, Patricia Gracia, Javier Pérez Ajudant de Direcció Salvador Pérez Música original Javier Díaz, Andrés Lewin-Richter, Gregorio Jiménez Disseny il·luminació Máximo SánchezDisseny escenografia Máximo Sánchez, Eva Bertomeu Construcció escenografia NUBIATECH Disseny i confecció vestuari María José BertomeuProducció EBCD – Eva Bertomeu Cia. Dansa Producció executiva Juan Planelles Publicitat i Administració Juan Planelles Ajudant de producció Salvador Pérez

Amb la subvenció Teatres de la Generalitat Valenciana, Ajuntament de València

LA COMPANYIA

Coreògrafa, professora, ballarina i directora i productora de la seva companyia EBCD, Eva Bertomeu va estudiar a l’Escola de Dansa d’Ana Roca Monzó a València i va obtenir el títol en Dansa Clàssica pel Conservatori de València el 1988. Després d’una dilatada carrera com a ballarina, el 2001 funda bojnami dansa i presenta, al Certamen Coreográfico de Madrid, Sé de un lugar…, obra amb la qual aconsegueix una residència de creació al Centre Coreogràfic de la Comunitat Valenciana el 2002. La companyia serà coneguda com a bojnami dansa fins el 2008, quan passa a anomenar-se EBCD o Eva Bertomeu – Cia. Dansa. A partir de llavors coreografia diferents obres: Sentando espero (2002),FEMM – Mujer en tres colores (2003), BABEL(2005), Un gramo de locura(2006), creació conjunta amb el ballarí i coreògraf malagueny Fernando Hurtado, DaedalaVanishing pointDark liquid i 3 bien (2006), Blossom(2007), Temps Fugit (2007), K-RE-RA (2007), Abajo el telón (2008),Sentada en la cima del mundo (2008) i MAKEUP (2009).

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x