KARL STETS bcstx’09: Cuerdo

Compartir

L’ESPECTACLE

Un home entra gatejant, portant una maleta a l’esquena. D’aquí en treu 40 minuts d’espectacle amb pocs elements. Una corda per a “malabarejar”, que es comporta com un escurçó. Un peixet quasi viu. Rateres per a un número de faquirisme estrany.

Amb elements de circ, de dansa, manipulació d’objectes i marionetes, en la peça Cuerdo Stets condueix el públic per un espectacle que combina el joc lleuger del pallasso amb la tensió d’una pel·lícula de terror. Junta material de diversos anys d’espectacle amb diferents constel·lacions, i crea un solo de pocs elements, cordes i rateres, i convida el públic a entrar en el seu món. Un món de joc, de moviments, de molta sorpresa, i amb la senzillesa com a base.

LA FITXA ARTISTICA

Creació i interpretació Karl Stets

LA COMPANYIA

Karl Stets es defineix a si mateix com a “perfeccionista d’allò absurd, busco el camí més complicat per a realitzar coses ben simples”. Aquest danès de 35 anys va començar el seu treball circense com a funambulista de corda fluixa. La corda el va inspirar, i durant els anys ha desenvolupat nombrosos jocs amb cordes, des de l’univers del titellaire fins el del malabarista.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x