ROGER SALA REYNER bcstx’09: Come To My Body / Vine A Mi

Compartir

L’ESPECTACLE

Come to my body / Vine a mi és un solo creat per la necessitat d’establir connexions entre escenari i públic. La performance va desplegant-se lentament, utilitzant materials propis del món de l’escenari com són una peça de linòleum i cinta adhesiva. La manera com són utilitzats els materials evocarà la fantasia i el misteri de performer i públic, invocant la presència d’un pont que serveixi per unir els dos extrems. La possibilitat i la impossibilitat donant-se de la mà en el simple descobriment de la distància i la proximitat, del Tu i del Jo.

LA FITXA ARTISTICA

Creació i interpretació Roger Sala Reyner
Musica G. Faure, Après un reve
Il·luminació original Theo van Esch
Supervisió dramatúrgia Igor Dobricic
Supervisió moviment Gonnie Heggen

Amb el suport The Theatreschool, School for New Dance Development (SNDO) Amsterdam

LA COMPANYIA

Roger Sala Reyner va néixer a Mataró el 1981. Amb 14 anys s’apunta a un curs de teatre i a partir d’aquí continuarà estudiant a L’Aula de Teatre i Dansa de Mataró i després a l’Institut del Teatre, on cursa l’opció gestual i s’especialitza en la manipulació de titelles i objectes a més de mim corporal, tècniques de màscara, dansa, veu, esgrima, pantomima i construcció de titelles.

El 2006 ingressa a SNDO, una escola de coreografia a Àmsterdam, amb la necessitat d’aprofundir més els seus coneixements sobre el cos dalt d’un escenari a través de la pràctica de la dansa i la creació dels seus propis treballs. Fins ara ha creat dos solos, Story of a man i Come to my body, i el duet ZOOM, que es va poder veure en versió curta a l’ITS Festival d’Amsterdam i al Batard Festival de Brussel·les l’any 2008. Actualment està creant una peça per a 6 ballarines del departament de l’MTD (Modern Theatre Dance) a la Theatreschool d’Amsterdam i ha presentat el solo de tercer any Come to my body a l’Springdance d’Utrecht 09.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x