27 i 28 de maig de 2008

BCSTX: Ariadna Estalella BCSTX: Y ahora nos preguntamos juntos

Compartir

L’ESPECTACLE

Aquest solo és una recerca escènica entorn del diàleg de la intèrpret amb l’alteritat: l’altre que és el moviment, l’altre que és el propi cos, l’altre que és el públic, l’altre que és la mateixa dansa. La proposta és una reflexió entorn de la pròpia identitat en relació a l’altre, que s’inicia com una recerca en solitari en la intimitat de l’espai d’assaig.

Y ahora nos preguntamos juntos ha estat a la vegada un procés de recerca i un procés de creació, i les mostres dutes a terme una oportunitat per a l’experimentació i el diàleg amb el públic. La posada en escena de la recerca individual per tal de generar una experiència col·lectiva.

FITXA ARTÍSTICA

Idea, creació i interpretació Ariadna Estalella
Càmera i interpretació  Pierre-Yves Diacon
Música A Silver Mt. Zion, Christian Fennesz, Ryuichi Sakamoto
Text Ariadna Estalella
Disseny d’il·luminació Anna Rovira
Disseny gràfic i escenogràfic Ariadna Serrahima
Amb el suport Centre Cívic La Barceloneta i Col·lectiu Lapsus Plus (Catalunya)

Durada 30 minuts

LA COMPANYIA

Ha estudiat, entre d’altres, al departament de coreografia de la Theaterschool d’Amsterdam i ha participat en diversos tallers amb diferents professionals de la dansa (Pep Ramis, Maria Muñoz, Andrés Corchero…). Compta amb diversos projectes com a creadora i com a performer/ballarina, i l’octubre de 2007 va rebre el premi a la intèrpret més destacada del 12 Masdanza Festival Internacional de Danza Contemporánea de Canarias.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

27 i 28 de maig de 2008

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x